.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Hybrid View

Сексът не ми доставя удоволствие-това нормално ли е?

Наскоро правих секс за 1-ви път,така че не съм на ясно мноо с нещата за това реших да попитам вас-които сте по-опитни!Значи приятеля ми ми прави френска любов,нооо аз не усещам някво удоволствие!И като стигнахме точно до самия акт(до секса) пак не усетих кой знае какво удоволствие-да не кажа че въобще липсваше!Той свърши,нооо аз не успях!Нещо на мен ли не ми е в ред или кво????Кажете ми моля Ви!Трябва ли да направя нещо или...?А и съм съвсем начинаеща в това

Редактирано от:ЦвЕтИт0-7.т.!

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    При някои хора е така....не се притеснявай, с времето нещата ще се променят, и ти също ще изпиташ удоволствие от секса И аз първите 2-3 пъни не можех да свърша
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

Град
    Inside the temple
    Защото ти е било за пръв път, затова. Ти ако си очаквала фойерверки някакви и разтърсващ оргазъм, си прекалила с очакванията

Споко След време чувствителността ти ще се повиши. Всичко с теб си е ок, при почти всички момичета е така.
    When I love, I love.

Град
    ПрИ Теб
    Vinagi parvite 2-3 pati momi4eto ne izpitva udovolstvie ot sexa,no sled vreme tva 6te se promeni spox
    дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Спокойна.Не се притеснявай.Нормалното е в началото,сексът да не ти доставя толкова голяма наслада.С времео,обаче съм почти сигурна,че нещата ще се променят и то към положително.
    Не се вглъбявай излишно,с времето и опита,всичко ще си дойде на място.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Е че ти какво искаш?Било ти е за 1-ви път.Мн ясно,че няма да ти е хубаво,за оргазъм да не говорим.

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Притеснение.... НЕ си се отпуснала ...
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Град
    София / Бургас
    Ми ела на гости на батко си Пантер и веднага ще заобичаш секса
    Споко ... първите пъти е нормално да се получи така. Ще свикнеш, ше ти стане по спокойно и по-готино. Кажи на приятеля ти повече да те настройва и да те гали, ама той ко е схванат може да не успее, ама постепенно и той ше се научи.

Град
    Асеновград, България
    Трябва да си максимално възбудена и отпусната, но в началото е нормално да няма голямо удоволствие!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

e 6tom ti e bil parvia pat ok
    no dano ne prodalji taka no dori i tova da stane mislia 4e e normalno za sajalenie i pra4ove ima na tozi svqt ne mogat da te zadovoliat mamka mu ama kvo da se pravi takav e jivota taka 4e ako tova prodalji dalgo vreme ne se 4udi a drugo majle si nameri

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Нещо напълно нормално. За теб това все още е нещо ново и непознато и се притесняваш, което ти пречи да се отпуснеш и насладиш на близостта с партньора.

Повече от фен
    ем тка е пирвите пъти ама с времето ще усетиш.. то и аз даже първия път като правих секс не ми беше мн гот... даже чикията беше по яка от тфа усещане ..ама с времето нещата си идват на мястото

Град
    В нас
    Е така е първи път като бебе на цица .Сефтето е само да проучиш номера как става.Пък нали знаеш: "Трай бабо,за хубост(отдолу)" После започваш да усещаш по-обстойно разни екстри пълни с кръвчица(главно) и така до края на света.....

Миии за 1-ви път ти е било!Ти кво искаш?

При първите няколко пъти няма да изпиташ кой знае какво удоволствие...и аз бях така

Град
    *in a pink dream*
    syvsem normalno e i pri mne beshe taka , a i rpi povecheto momicheta e taka , dokoloto znam sledvashtite pyti bi trqbvalo da ti haresa poveche oshte ne si svknala i e novo za teb ako trqbva da opisha moq pyrvi pyt beshe "stranno" ;pppp
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ти от първият път ли искаш да свършиш? на мен ми трябваха 3 месеца полов живот, за да изпитам клиторен оргазъм. Да не говорим за вагинален просто. И до ден днешен ми се случва адски рядко да свърша по време на акта.
    При жените е така-не се свършва всеки път, а при малките момиченца да не говорим. Аз първите пъти не изпитвах удоволствие-беше ми приятно да съм с него, самата мисъл за интимността ми доставяше наслада, но физическо удоволствие не изпитвах. Айде по-спокойно, де

Град
    v k16ti
    Цитирай Първоначално написано от AtMosFera
    Е че ти какво искаш?Било ти е за 1-ви път.Мн ясно,че няма да ти е хубаво,за оргазъм да не говорим.
    +1
    start to thing like a normal person and suicide yourselfs
    0 {http://allsp.com}
    /ll\
    /\

Ne se pritesnqvai ne si izpitala udovolstvie za6totot ti e bilo za parvi pat, no s vremeto 6te vidi6 4e 6te zapo4ne da ti stava hubavo i ne6tata 6te se promenqt

Не очаквай от първите пъти да получиш оргазъм, понякога може и да не ти е кеф - ти сама го казваш. Отпусни се, пробвайте различни пози и така нататъка. Всичко с времето си.
    ...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...

parvite nqkolko pati i da iska6 ne moje6 da svar6i6 ili prosto 6te e mnogo trudno, a da ne govorim za parviq pat. ne se pritesnqvai a prodaljavai da go pravi6 i sled o6te nqkolko pati moje da si pogovorim pak

mili4ka ako priatelqti e sys 10 santa 4ura kak iskash da usetish neshto kupi si edin vibrator 25 santov s 21 baterii(prezarejdashtise) i si go natikai celia ako pak ni6to ne usetish si smeni imeto i napusni stranata

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си