- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Лесно ли се къса презерватив?
Ei hora lesno li se kusa prezervativ pri polov akt ili ne?
Модерирано от swords1010.
Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!![]()
Budi kakuvto si ima dostatu4no drugi hora!
Ne _ mn qsno toi ko se kusa6e lesno 6te6 li da ima faida ot nego ?![]()
Na 2rata minuta se kysaNapravi si prezervativ ot jelqzo,riska da zabremeneesh she e minimalen..da ne kaja nikakyv
![]()
трудничко си е, но ако се постараеш става![]()
Обшо взето, всичко общо е взето!
абе какво се лигавите с презервативи бре , нахлузваш едно пликче била или Най-здравата торбичка и намотваш с изолирбанд , нема да се скъса в никъв случай даже прави п*ц*та по голема![]()
аз май съм късмерлийканикога не ни се е късал пресерватив.
![]()
и попринцип мн трудно се късат, но все пак се случва![]()
be a good boy!!!
tamun nema da se oguvaПървоначално написано от KoKoScHe{F}
po temata: lesno se kusa ako e postaven nepravilno... su6tnost toi ot tva se kusa... ako go slojite kakto trqbva nqma da imate problemi ama za seki slu4ai ne e lo6o ot vreme na vreme da go proverqva kak e... pove4e info kak da go slojite ima site-a... ako ne me murzi posle 6e pusna link ama ne e sigurno taka 4e go potursi sama
ne-no 4esto se slu4va
start to thing like a normal person and suicide yourselfs
0 {http://allsp.com}
/ll\
/\
презерватива може да ви се скъса ако е поставен НЕправилно. в противен случай... трудна работа![]()
Ако сте го сложили като хората, няма да ви се скъса. Друг е въпросът, че някои презервативи, знам ли ги и аз, дефектни ли са... Ама се късат само след 2-3мин. Затова е добре от време на време да проверявате дали е цял презерватива, тъкмо намалявате шанса да се изненадате после и да търчите до аптеката за ескапел.
When I love, I love.
Презервативите не се късат лесно. Е, зависи - ако са от тези по 20ст единия, може и лесно да се късат. Ние с приятеля ми използваме Durex и Sportex и никога досега не ни се е късал.
Ако не е поставен правилно и си мислиш че е стоманен - да
Аз до сега не съм правил див секс, а само нежен и лек и винаги сме ползвали Durex или LifeStyle и не се е късал до сега ( да чукна на дърво ).
Ако е сложен правилно по принцип не трябва да се скъса, но стават и изключения![]()
ми естествено 4е е възможно да се скъса,но не е много лесно..
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
em zemi edin noj opitai se da go srejish ako uspeesh ne go ispolzvai ako li ne samoubiise :P
ай агрийПървоначално написано от maybelline
![]()
love hurts, but it's worth it =)
![]()
![]()
![]()