- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Сексът не ми доставя удоволствие-това нормално ли е?
Наскоро правих секс за 1-ви път,така че не съм на ясно мноо с нещата за това реших да попитам вас-които сте по-опитни!Значи приятеля ми ми прави френска любов,нооо аз не усещам някво удоволствие!И като стигнахме точно до самия акт(до секса) пак не усетих кой знае какво удоволствие-да не кажа че въобще липсваше!Той свърши,нооо аз не успях!Нещо на мен ли не ми е в ред или кво????Кажете ми моля Ви!Трябва ли да направя нещо или...?А и съм съвсем начинаеща в това![]()
Редактирано от:ЦвЕтИт0-7.т.!![]()
Защото ти е било за пръв път, затова. Ти ако си очаквала фойерверки някакви и разтърсващ оргазъм, си прекалила с очакванията![]()
СпокоСлед време чувствителността ти ще се повиши. Всичко с теб си е ок, при почти всички момичета е така.
When I love, I love.
Vinagi parvite 2-3 pati momi4eto ne izpitva udovolstvie ot sexa,no sled vreme tva 6te se promeni spox![]()
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
Спокойна.Не се притеснявай.Нормалното е в началото,сексът да не ти доставя толкова голяма наслада.С времео,обаче съм почти сигурна,че нещата ще се променят и то към положително.![]()
Не се вглъбявай излишно,с времето и опита,всичко ще си дойде на място.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Е че ти какво искаш?Било ти е за 1-ви път.Мн ясно,че няма да ти е хубаво,за оргазъм да не говорим.
Ми ела на гости на батко си Пантер и веднага ще заобичаш секса
Споко ... първите пъти е нормално да се получи така. Ще свикнеш, ше ти стане по спокойно и по-готино. Кажи на приятеля ти повече да те настройва и да те гали, ама той ко е схванат може да не успее, ама постепенно и той ше се научи.
e 6tom ti e bil parvia pat ok
no dano ne prodalji taka no dori i tova da stane mislia 4e e normalno za sajalenie i pra4ove ima na tozi svqt ne mogat da te zadovoliat mamka mu ama kvo da se pravi takav e jivota taka 4e ako tova prodalji dalgo vreme ne se 4udi a drugo majle si nameri![]()
Нещо напълно нормално. За теб това все още е нещо ново и непознато и се притесняваш, което ти пречи да се отпуснеш и насладиш на близостта с партньора.
ем тка е пирвите пъти ама с времето ще усетиш.. то и аз даже първия път като правих секс не ми беше мн гот... даже чикията беше по яка от тфа усещане ..ама с времето нещата си идват на мястото![]()
Е така е първи път като бебе на цица.Сефтето е само да проучиш номера как става.Пък нали знаеш: "Трай бабо,за хубост(отдолу)" После започваш да усещаш по-обстойно разни екстри пълни с кръвчица(главно) и така до края на света.....
![]()
www.vwclub.bg ------- www.clubcarmen.com
Миии за 1-ви път ти е било!Ти кво искаш?
При първите няколко пъти няма да изпиташ кой знае какво удоволствие...и аз бях така![]()
syvsem normalno ei pri mne beshe taka , a i rpi povecheto momicheta e taka , dokoloto znam
sledvashtite pyti bi trqbvalo da ti haresa poveche
oshte ne si svknala i e novo za teb
ako trqbva da opisha moq pyrvi pyt beshe "stranno" ;pppp
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Ти от първият път ли искаш да свършиш? на мен ми трябваха 3 месеца полов живот, за да изпитам клиторен оргазъм. Да не говорим за вагинален просто. И до ден днешен ми се случва адски рядко да свърша по време на акта.
При жените е така-не се свършва всеки път, а при малките момиченца да не говорим. Аз първите пъти не изпитвах удоволствие-беше ми приятно да съм с него, самата мисъл за интимността ми доставяше наслада, но физическо удоволствие не изпитвах. Айде по-спокойно, де![]()
+1Първоначално написано от AtMosFera
start to thing like a normal person and suicide yourselfs
0 {http://allsp.com}
/ll\
/\
Ne se pritesnqvai ne si izpitala udovolstvie za6totot ti e bilo za parvi pat, no s vremeto 6te vidi6 4e 6te zapo4ne da ti stava hubavo i ne6tata 6te se promenqt
Не очаквай от първите пъти да получиш оргазъм, понякога може и да не ти е кеф - ти сама го казваш. Отпусни се, пробвайте различни пози и така нататъка. Всичко с времето си.
...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...
parvite nqkolko pati i da iska6 ne moje6 da svar6i6 ili prosto 6te e mnogo trudno, a da ne govorim za parviq pat. ne se pritesnqvai a prodaljavai da go pravi6 i sled o6te nqkolko pati moje da si pogovorim pak![]()
![]()
![]()
![]()
mili4ka ako priatelqti e sys 10 santa 4ura kak iskash da usetish neshtokupi si edin vibrator 25 santov s 21 baterii(prezarejdashtise) i si go natikai celia ako pak ni6to ne usetish si smeni imeto i napusni stranata
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()