При мен се появи преди 2 години.Тогава минах през сума изледвания.Пих разни билкови хапчета, подмивах се съсс смрадлика, соди, гелове...всичко за което можете да се сетите.Докато накрая се установи че е просто повишена секреция на влагалището.Преди да ми дойде ми се усилва.След като ми свърши е малко.Но като цяло си го имам постоянно.Иди при гинеколог, той ще ти каже от какво ти е .Ное твърде вероятно да е повишена секреция на влагалището.Имам доста приятелки със същия "проблем".Просто това е нещо естествено.Някои жени го имат, друго-не.Природа
Относно ежедневните превръзки.Най добре Дискриит, но тези които пропускат въздух.Щото преди ползвах другите и то постоянно и ми се появи сърбей, тогава гинеколожката ми каза че е именно от тях.От това че вагината не може да "диша"
А за секса с приятеля ти, не се притеснявай.Просто си бъди с ежедневна и преди секс мини през тоалетната, махни я за да ти е чисто бельото.А ако са ви по близки отношенията и му имаш доверие, можеш да споделиш с него.Все пак не го вкарвай в тъмна индия