- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Утре,на училище ли сме?
Утре на училище ли сме?
Редактирано от:ЦвЕтИт0-7-ма т.!![]()
Това, което не ме убива ме прави по-силна....
Ми ние не сме , пък за вас не знам
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Ама стигнало ли се е до споразумение?
Това, което не ме убива ме прави по-силна....
Kazaha,4e i utre nqma da sme na daskalo... \/
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
off taka e mn gadno slusas po nacionalnite televizii no harata w po-malki gradowe a daje i w po-golemite na mogat da sa sure za tqhnoto u4iliste personalno ... naprawo sam mn obarkana![]()
![]()
![]()
ONE LIFE ONE LOVE
Не сме поне аз така знам![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
стачката продължава, но по новините казаха че в някои от градовете има училища които са прекратили стачката. Най-малкото което можеш да направиш е да се обадиш на класната си и да питаш
http://dnes.dir.bg/2007/10/23/news2244518.html
юхуу.на даскало ,ама не днеска=D>
Пред нашето училище всеки ден разпечатват програмата на всички класове и я закачат на входа и които мини през там ... казва на другите по скайп![]()
нали бяха казали че ако се стачкува до 30 ще се анулира годинатаПървоначално написано от Kisses{P}
![]()
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
Няма да се стигне до там да анулират годинатаПървоначално написано от ~BoRn^InLoVe~
Предполагам, че така учителите ще се откажат, защото няма да спечелят нищо...Вместо това - ЦЯЛА година без заплати...Пък и те няма да кажат просто така: Ми тя годината стана нулева...Ще им предупреждения и т.н.
И утре не сме![]()
Аз дочух, че май сме на училище от вторник...ако днес или утре се разберат...дано да се свършва вече, че ми писна тая ваканция 5 месеца...