- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Един въпрос...
vazmojno li e spored vas,kogato 1 mom4e haresva momi4e i si misli 4e to si ima gadje i mom4eto da si hvane gadje naro4no za da q drazni i v sa6toto vreme da prodaljava da q haresva?Da go pravi naro4no da si go varne primerno ili za da i pokaje 4e ne se interesuva ve4e ot neq...ne6to takova!!!
Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка
Първоначално написано от mon4eto
Аха.. даже вече стратегия е станало (и не само за момчетата, а и за момичетата).
Както е казано разни хора разни идеали така,че е напълно въэможно![]()
ОТМЪЩАВАЙ НА ВРАГОВЕТЕ СИ ЧРЕЗ ЛИЧНИТЕ СИ УСПЕХИ!!!
да,възможно е,ама защо изобщо някой на някой трябва да прави на пyк или да се дразните взаимно,къф е кяра.по-добре правите една седянка изяснявате си нещата и ако има happy ending-има,ако не -кой от къде е...и айде готово,нито време нито нерви са изхар4ени![]()
ami zavisi ot 4oveka,moje i da e vazmojno,ama e dosta tupo samo da si misli taka bez da e siguren dali ima gadje i da izpolzva momi4eto bez da q haresva samo za da drazni drugata...ama zadai vaprosa po-konkretno,4e ne6to mn obarkano,daje i az ne moga da si razbera kvo napisah
![]()
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
m4i da
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210 --- влезте няма да сбъркате
mhm
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
дам случва се,нали знаеш "eдна патка мислила,мислила па си одавила" за това не мисли а говори с момичето туко виш и тя те харесва
![]()
,,,,,,,,,,,,,,,,
vaprosa e takav 4e az haresvam 1 mom4e nai-veroqtno i toi me haresva(stra6no mnogo hora mislqt taka) oba4e ve4e 3 pati me vijda s mom4e(nie si varvim 1 do drug kato dvoika,no ni6to drugo ne pravim),no vse pak toi mai si e pomislil 4e sme gadjeta...predi ne me e vijdal s mom4eta!I sega me e strah 4e moje da si hvane gadje....za sega mai si nqma!A dvete mi priqtelki sa UBEDENI,4e ako si hvane gadje 6e e zaradi men da mi go varne po nqkakav na4in!Vie kak mislite?Първоначално написано от sexy_momi4e
DOSPODI az sam MOMI4ETO nedeite taka!!!Първоначално написано от SlAdKoTy zLo
![]()
e da be6e uto4nila otna4aloto o6te dokato zadava6 vuprosa si
![]()
Мда... предполагам, че съществуват и такива отчаяни индивиди.![]()
I was born to live into a world that doesn't care...
http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
Дайте глас за HIM в България.
http://chocosville.myminicity.com/
напълно възможно
Няма място , което може да се заеме , а място , което ти сам ще си извоюваш!!!
[quote="ssss_89"]DOSPODI az sam MOMI4ETO nedeite taka!!!Първоначално написано от SlAdKoTy zLo
[/qu
аааааае да беше уточнила де
![]()
,,,,,,,,,,,,,,,,
Да, възможно е да го направи, но това е наистина глупаво.Тази постъпка засяга и трети човек, а той може да е наранен след това...ако той приема нещата насериозно.Но това го правят хора, на които не им пука...
Първоначално написано от KillSwitchEngage
За съжаление е така.. дали е успешно, не мога да кажа - не ми се е налагало такива стратегии за привличане на момчета да ползвам![]()
mdaaaa dobre deistva6ta pri tovaПървоначално написано от KiFy
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
e da, no v moq slu4ai ima veroqtnost toi da si hvane gadjeПървоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
hahah ma molq ti se tva podvejdash vypros li e v dne6no vreme praim tolkova prostotii 4e naprao...... koi znae
moje da iska samo da nae*e onaq pyk da haresva teb be myje idi gi razberi![]()
![]()
![]()