.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Hybrid View

кажете ми какво да правя

ne znam we4e kwo da naprawq hareswam edno mom4e(se go nari4am x ) do minalata godina bqhme w edin klas oste do kato hareswah edin drug(zapoqsnenie x si e edin a ne e "dr x " kato slowosa4etanie) x idwase i me guskase ili mi puskase nqkwi lafowe ili komplimenti no az ne mu obrastah wnimanie i se darpah no zapo4naj da go hareswam no ne sam sigurna dali prosto zaradi sporta se zanimawa s men ili neso dr skoro bqh w centara i go widqh kaza mi 4e sam stanala mn hubawa az to4no resa 4e we4e ne go hareswam no kato go widq i ... neznam kwo mi stawa kazete wie kwo mislite dali ima shans da me hareswa i toj ili samo se e bawa to taka ili ina4e se nqkoga se razbera to4no kwo e ama do togawa HELP
    ONE LIFE ONE LOVE

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    съвет: научи се да пишеш!
    по темата-Що не го питаш?
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

izw za pisaneto ama taka po -sakrateno a i se swikwa a i ideqta ne e losa mislila sam no neznamdali se moga posle da ne mi se podigrawat
    ONE LIFE ONE LOVE

Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от kalinadelinda
    izw za pisaneto ama taka po -sakrateno a i se swikwa a i ideqta ne e losa mislila sam no neznamdali se moga posle da ne mi se podigrawat
    който играе пИчели, който не играе непИчели

o moze i taka da e ot ustatana stoi4kow sa izlezli umni misli
    ONE LIFE ONE LOVE

И да ти се подиграват - дигаш главата и продължаваш!Аз го понесох,не виждам кво ти пречи и ти да го понесеш!

Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от six_sense
    И да ти се подиграват - дигаш главата и продължаваш!Аз го понесох,не виждам кво ти пречи и ти да го понесеш!
    може да е чувствителна и после да си пререже вените

4ak da si gi prereza da we da toj da ne e ot zlato obiknowenno sam po-smela ama sa neso me e hwanalo shubeto
    ONE LIFE ONE LOVE

six_sense na tebe kwo to4no ti se slu4i
    ONE LIFE ONE LOVE

leka
    ONE LIFE ONE LOVE

Град
    някъде там...
    не разбрах много много ама ако го харесваш - отиваш и му го показваш!
    Обшо взето, всичко общо е взето!

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    аааа за колко мом4ета Х стаава въпрос ????
    Но ако е нещо свързано с харесване просто му кажи
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

не знам какво ново казвам, но...отиваш при него и му казваш че го харесваш..ако ти се изсмее в лицето, недей да се натъжаваш, има много риби в морето
    ЖивОтА е КучКа, НаУчИ сЕ дА и Го НаЧукВаШ !!!

Май не разбрах добре... Още ли харесваш първия "х", щото него го споменаваш само в началото и оставам с впечатлението, че харесваш само втория "х"? А що се отнася до него, просто го питай, не е толкоз сложно...
    Късмет!

mi dnes po4ti mu kazah otidoh do tqh zwannah na zwaneca a basta mu 7o4no izlizase kaza 4e oste ne se e pribral az znaes 4e e bil na kafe no neznaeh dali e w tqh to4no si tragwah s mojta priqtelka razo4arowana 4e sled kato sabrah smelost da otida do tqh ne go go nqma no...OOOOOOO 4UDO basta mu mi kazwa iskas li da mu zwanna a az -neznam i toj se mu se obada i az wikam oki obadi mu se (a basta mu mi bese zabrawil imeto niso 4e s x u4ihme ot 1 do 7 zaedno i podade telefona na mojta fr a tq nali e dobri4ka wika q ti kalin4e mu se obadi) i se widqhme toj ne bese sam a s dr bqhme zaedno sledobeda no dojde edno momi4e i toj wednaga se promeni we4e ne se darzese taka s men kakto kato q nqmase neq offf toj we4e me nerwi i sl pat naprawo se go pitam 4e se oteg4ih da me razigrawa misi 4e mi slusate glupostite i misi za sawetite
    ONE LIFE ONE LOVE

wizte w na4aloto i ste razberete za xowete sorry za obarkwaciqta ama ne iskam nqkoj kojto me poznawa da razbere za kogo stawa wapros stoto ima sqkwi ku4ki kojto postoqnno mi prawqt mrasno
    ONE LIFE ONE LOVE

Град
    hate city plovdiv, майна
    wizte w na4aloto i ste razberete za xowete sorry za obarkwaciqta ama ne iskam nqkoj kojto me poznawa da razbere za kogo stawa wapros stoto ima sqkwi ku4ki kojto postoqnno mi prawqt mrasno
    я тея кучки ги прати на мене да правят някои работи ше им се зарадвам

ne ti trqbwat se te hwanw nqkoq bolest i posle az da sam winowna ama mn ste mili be hora o4akwah da me zasipete s podigrawki ili nqkwi tapotii MISI ZA WSI4KO =D> \/
    ONE LIFE ONE LOVE

Град
    shumen
    az vikam:toi sa ibava... ei tei za zabavnost da si praite veselko....
    ama pitai go tam ne e tolkova slojno

mmi az usestam kato se ebawa i ... no mi e priqtno daze kato imam malko wnimanie ot nego(akostawa wapros za x)
    ONE LIFE ONE LOVE

...
    ONE LIFE ONE LOVE

Град
    shumen
    mdaa za ney govorq... ma i az tva vikam de - 4e gy pravi za po zabavny, takoa harabejny da vii :P

Град
    v k16ti
    o moze i taka da e ot ustatana stoi4kow sa izlezli umni misli
    OMG
    start to thing like a normal person and suicide yourselfs
    0 {http://allsp.com}
    /ll\
    /\

eii 4akame razvyrka haresva li te ili ne ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си