- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Др.Хаус
Къде мога да гледам онлайн Др. Хаус сезон 1 и 2 ако може или със субс или със БГ Аудио . Мерси преварително![]()
Po dobre di go dr1pni, v Arenabg.com gi ima HouseM.D. season1/2/3 sas BG sub
JIVEI SI JIVOTA KAKVOTO I DA STAVA!
Да, а в замунда има от 4ти сезон няколко епизода, ако не се лъжа.Първоначално написано от TIMESHOY
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Тук има линкове за сезони 1,2,3 и 4
http://forums.data.bg/viewtopic.php?t=1408236
Edit: Четвърти епизод:
http://www.zamunda.net/details.php?id=105234
da sega v zamunda ka4vat 4ti sezon i shte izliza 4etvartata seriq
искам да попитам о къде да си сваля или да гледам онлайн сезон 3 и 4 но с бг аудио
за сега имам 1, 2, 5, сезон с бг аурио но ми се иска да гледам 2 и 3 ти също ако някои може д ами помогне ще съм много благодарна
някой има ли доктор хаус сезон 2 с бг аудио и ако има ако може да ми ги прати
Що да си играеш да го теглиш? Във Vbox-а има всички сезони с хубаво качество + БГ. субс![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
На 20 септември.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
който го има с бг аудио и ми го прати му плащам 20 лв.
1. С BG audio suck-va много яко.Първоначално написано от koksan254
2. Както каза BlackEyedPeas ,7 сезон излиза на 20 септември по FOX.
3. Има да се чака доста докато го качат по тракерите.![]()
Първоначално написано от sa6opi4a
има ли го Frutex
E що да се чака много - 6ти сезон като го даваха по Фокс, на следващия ден го имаше в ЗамундаПървоначално написано от Frutex
![]()
"A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)
koksan,в zamunda има всички сезони ...
ем нека бъдем оптимисти тогаваПървоначално написано от EsteticLoff
![]()
Първоначално написано от sa6opi4a
Още 3 дена![]()
♥ 2PAC ♥
Излиза на 20-ти.
♥ 2PAC ♥
Знам, и остават точно 3 дни!
♥ 2PAC ♥
Ето го и новия постер:
![]()
♥ 2PAC ♥