- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Др.Хаус
Излезе епизода в замунда!
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Първоначално написано от BlackEyedPeas
О Божееее Велик еее![]()
![]()
![]()
![]()
Малее изцяло забравих, че ще излиза 7ми сезонВеднага тегля първа серия ;д Само да попитам нещо - по Нова Тв казват, че ще дават 7ми, ама ми е интересно как ще стане като той едва вчера започна в Сащ ??
"A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)
Мда, по Нова в петък започва 7сезон. И аз се учудих, попринцип бавят доста докато излъчат съответния сезон. Аз обачи мисля да си го гледам на компа, че много повече ме кефи да гледам филм с реалните гласове. А сега видях и друг постер на Хаус то 7 сезон, леле велики са просто. Страхотнии.![]()
Новият епизод беше мнооого як, въпреки че се развиваше доста бавно действието.. и дано номер 13 да не я махнат от сериала, че много ме кефи.![]()
Fall down seven times..
Stand up eight.
Що да я махат?
А я разкажете, тъй като още не съм изгледала сички епизоди от някои по-стари сезони, на нея каква по-точно и е болестта и как се е получила?
Хеей гледахте ли вчера епизода? Аз днеска ще го изгледам на компютъра, че и без това му изтървах началото вчера.