.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Любими песни на Evanescence

Искам да попитам тези,които харесват Evanescence,кои са им любимите им песни?
    За мен всичките им са невероятни,но по-специално се спирам на Soltitude, Lies, Missing, Away from me, The last song I'm wasting on you, Taking over me, Lacrymosa, Sweet sacrifice, You, Cloud nine, Whisper и мн,мн други. Сори,че са в такъв ред,ама нямам време да ги подреждам по албуми.
    Та,радва ме много тази група,който също е на това мнение да напише любимите си песни в тая тема =)
    Look deep inside me ...

Bring me to live

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Ами аз тях ги слушам от скоро , но имат много песни , които ми допадат . Например : Call me when you ' re sober (с тази песен направо ме грабнаха ) ,Lythium , Sweet sacrifice , Good enough . За тези се сещам сега .
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Град
    Плевен ..
    Аааа любимата ми групаа Goind under , Bring me to life , All that I living for, Hello, Call me when you're sober има и още, но за момента не се сещам

Голям фен Аватара на BluE_s
    Град
    Неизвестно...
    Аз им имам дискографията, макар че още не съм я изслушал цялата, и имат супер яки песни от които любими са: Going under; Everybody's fool; Lithium Farther away; Missing; Imaginary; Bring me to life; My immortal и най-любимата ми My last breath!!!

Я,тема точно като за мен
    Evanescence са ми слабост.
    Missing, Bring me to life, My immortal, Tаking over me, Lacrymoza, Sweet sacrifice и др.
    Супер са

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от МаЛкА КуКлА
    Bring me to live

Супер фен Аватара на Qnchety
    My immorial & Bring me to life!

Повече от фен Аватара на Sunrisee
    Град
    Вкъщи
    Bring me to life i going under

hem ne gi slu6am mnogo, hem slu6am mnogo tehni pesni, ima o6te pone tolko ot teq koito izbroiha (i si4kite sa mi liubimi) no ne sum gi slu6al otdavna i ne gi pomna ve4e... ina4e going under nai-mnogo me radva... nai-mnogo mraza lithium 6tot moita kato q 4ue i se sduhva

My immortal и Bring me to life и на мен
    Ive got your kiss
    Still burning on my lips
    The touch of my fingertips
    This love so deep inside of me, baby

Харесвам тази група

Дори и по-бавните им песни като My immortal i Hello са хубави,но на мен не са ми сред любимите,тей като обичам по-бързите.Ми сред най-любимите са ми:Going under,Haunted,Call me when you're sober,Whisper,Bring me to live...

Walk go home boy...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си