- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Любими песни на Evanescence
Искам да попитам тези,които харесват Evanescence,кои са им любимите им песни?
За мен всичките им са невероятни,но по-специално се спирам на Soltitude, Lies, Missing, Away from me, The last song I'm wasting on you, Taking over me, Lacrymosa, Sweet sacrifice, You, Cloud nine, Whisper и мн,мн други. Сори,че са в такъв ред,ама нямам време да ги подреждам по албуми.
Та,радва ме много тази група,който също е на това мнение да напише любимите си песни в тая тема =)
Look deep inside me ...
Bring me to live![]()
Ами аз тях ги слушам от скоро , но имат много песни , които ми допадат . Например : Call me when you ' re sober (с тази песен направо ме грабнаха) ,Lythium , Sweet sacrifice , Good enough . За тези се сещам сега .
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Аааа любимата ми групааGoind under , Bring me to life , All that I living for, Hello, Call me when you're sober има и още, но за момента не се сещам
![]()
Аз им имам дискографията, макар че още не съм я изслушал цялата, и имат супер яки песни от които любими са: Going under; Everybody's fool; Lithium Farther away; Missing; Imaginary; Bring me to life; My immortal и най-любимата ми My last breath!!!![]()
Я,тема точно като за мен![]()
Evanescence са ми слабост.
Missing, Bring me to life, My immortal, Tаking over me, Lacrymoza, Sweet sacrifice и др.
Супер са![]()
Първоначално написано от МаЛкА КуКлА
My immortal и Bring me to life и на мен![]()
Ive got your kiss
Still burning on my lips
The touch of my fingertips
This love so deep inside of me, baby
Харесвам тази група![]()
Дори и по-бавните им песни като My immortal i Hello са хубави,но на мен не са ми сред любимите,тей като обичам по-бързите.Ми сред най-любимите са ми:Going under,Haunted,Call me when you're sober,Whisper,Bring me to live...![]()
Walk go home boy...