- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- незнам какво значи
с момчето се познаваме от доста време
преди 4-5 месеца имаше нещо между нас но то приключи по незнайни за мен причини![]()
вчера в скайпа му писах и той предложи да излезем и излезнахме
той се държеше мн мило почна да ме прегръща и след тва ме целунадържеше ме за ръка и т.н и след това се прибрахме
просто искам да разбера кво трява да значат тия целувки и прегръдки
дали не се целува с всяка срещната и да му пиша ли после като влезе в скайпа
пп по- малък е от мен с 2 год![]()
Ееее на тва му се вика ''детски мерак''![]()
Да излиза с по големи каки,да ги прегръща и целува тои казанова бре![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
ами да ти кажа годините не са важни аз също харесвам едно момчи което 1г по малко и мисля че трябва да му пишеш защото той ти е показал като те е прегращал и т,н,а сега сигурно очаква ти какво ще направиш
аз също пиша на моя /само внимавай да не прекалиш и да му омразнешпишете си през 2,3дена
![]()
![]()
![]()
еми браво дано всички да са така![]()
moje bi prosto ima o6te 4uvstva kam teb i e razbral 4e predi vreme kogato ne6tata mejdu vas da priklu4ili e sgre6il...ako ima6 o6te 4uvstva kam nego prosto mu pokaji ili nai-dobre KAJI![]()
Аз пък днес ще късам с мойта![]()
Първоначално написано от Say It Right
saglasna sam sas Sladinka_f![]()
![]()
ами да харесвам гоПървоначално написано от Sladinka_f
![]()
Тези целувки могат да значат 2 неща:
-още те харесва и иска да сте заедно.Но ако е така защо сам не те е потърсил или го е било срам-това не мога да кажа;
-просто е искал компания и ти лесно си се хванала...в мрежите му.
Ще те посъветвам да внимаваш с него,за да не те нарани отново.По-добре не му се доверявай отново,поне не толкова лесно.Покажи,че не си "лесно момиче".
emi huu sa dyrjal ama 2 god po-malyke ti si re6ava6
това което ми трябва е това което ми липсва!!!
Теэи целувси эначат,че е искал да те целуне![]()
Пък вече с какъв мотив ,само той си энае.![]()
[size=7][b][u]fosse cos
ами пиши му, за да разбереш какво е имал предвид с действията си![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Е ние откаде да знаем дали се целува с всяка или не. Нито го познаваме нито сме телепати... Просто сама трябва да разбереш дали е така.![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Случайно да си сбъркала форумаТука не е форум за екстрасенси, а за тийнове...
Ние как можем да знаем ко иска от тебе момчето..целунал те е, щот тъй е искал, а защо е искал само той си знае...ти уста да го питаш нямаш ли
![]()