.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Aз с епилатор,но да попитам има ли някой,който е използвал от ония лентички Veet ,и да каже своите впечатления от тях и дали боли толкова,колкото с епилатор.А и колко време издържа,че аз не им се доверявам на рекламите(4 седмици)благодаря ви предварително!

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Краката и подмищниците с епилатор. Ръцете нямат нужда принципно, ама понякога, когато ми е скучно и тях ги минавам с епилатора. Триъгълника с кола маска обикновено, сега обаче от доста време ми се налага да разчитам на самобръсначката и започвам да се замислям дали епилатора няма и там да свърши работа...
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Град
    Piнk w(o)rlД
    кола маска RuLzZ !

Град
    Piнk w(o)rlД
    кола маска RuLzZ !

Цитирай Първоначално написано от sladur4e_yo
    Aз с епилатор,но да попитам има ли някой,който е използвал от ония лентички Veet ,и да каже своите впечатления от тях и дали боли толкова,колкото с епилатор.А и колко време издържа,че аз не им се доверявам на рекламите(4 седмици)благодаря ви предварително!
    вийт съм ползвала,като колата маска е. ама е по-яко такова. Не боли много... абе какво те лъжа боли си ама се търпи, не е за умиране
    [img][/img]

Епилатор ..

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Епилатор и кола маска

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Със самобръсначка :P Не ми понася на кожата епилатор и кола маска

Епилатор и Самобръсначка

Голям фен
    Emi az si hodq na kozmeti4ka i tq se griji za tova.Pravq si kola-maska na cqloto tqlo.Otivam,sabli4kam se,lqgam i tq me pravi gladi4ka ot glavat do petite. Ama e mnogo gadno,4e trqbva da se 4aka dokato porasnat kosam4etata do neobhodimata daljinaaa

kola maska

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си