- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- с какво се обезкосмявате
Aз с епилатор,но да попитам има ли някой,който е използвал от ония лентички Veet ,и да каже своите впечатления от тях и дали боли толкова,колкото с епилатор.А и колко време издържа,че аз не им се доверявам на рекламите(4 седмици)благодаря ви предварително!![]()
Краката и подмищниците с епилатор. Ръцете нямат нужда принципно, ама понякога, когато ми е скучно и тях ги минавам с епилатора. Триъгълника с кола маска обикновено, сега обаче от доста време ми се налага да разчитам на самобръсначката и започвам да се замислям дали епилатора няма и там да свърши работа...
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
кола маска RuLzZ !![]()
кола маска RuLzZ !![]()
вийт съм ползвала,като колата маска е. ама е по-яко такова. Не боли много... абе какво те лъжа боли сиПървоначално написано от sladur4e_yo
ама се търпи, не е за умиране
![]()
[img][/img]
Епилатор и Самобръсначка![]()
Emi az si hodq na kozmeti4ka i tq se griji za tova.Pravq si kola-maska na cqloto tqlo.Otivam,sabli4kam se,lqgam i tq me pravi gladi4ka ot glavat do petite.Ama e mnogo gadno,4e trqbva da se 4aka dokato porasnat kosam4etata do neobhodimata daljinaaa
![]()