- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Тъп вапрос
правите ли секс когато сте в овулация ( когато приятелката ви е в овулация към мъжете) ?
Не Кратко точно и ясно
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Да. Нали затова има презервативи.
When I love, I love.
ами да аз съм момиче правя секс независимо че съм в обулация НО внимавам разбира се а и нали затова има презервативи !
е значи 14 дни преди да ти дойде не правиш секс.....хм...ми ако точно през тези дни Ви се прииска?Първоначално написано от Anf3tamin4o
и сорри на всички объркала сам думата пише се Въпрос
Никой не може на 100 процента да си изчисли овулацията...![]()
да така е,говорим приблизително....Първоначално написано от ramaiana
Презервативите или което и да е предпазно средство не гарантират 100 % защита. Ако не искате бебе е добре да се избягват фертилните дни,дори и да се предпазвате.
Da
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!
Първоначално написано от My_Dear
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
oh 4ove4e ti predstavia6 li si samo dva dni ako ne pravia sex kakvo 6te mi stane oh mn qsno ina4e dosega da sam poludqla
Да...въпреки че не е много удачно![]()
Да, правя. Досега никога не съм изчислявала кога точно ще съм в овулация.
Не, защото нямам овулация. Просто съм на противозачатъчни и хич не си гледам цикъл и други неща, когато правя секс.
...и господ създаде презервативите....
Ми правя,нали за това има хапчета презервативи....
da , s priqtelq mi pravim sex , no sveki pyt vnimavame , nqma znachenie , dali sym v ovulaciq ili ne, no ako tvoqta priqtelka e reshila , che e prekaleno opasno i che nqma d riskuva , trqbva da priemesh mnenieto i![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
ми аз съм момичеПървоначално написано от miss california
![]()
da
start to thing like a normal person and suicide yourselfs
0 {http://allsp.com}
/ll\
/\