.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

как да си върна времето

ne6tata stoqt taka:s ena fr sme priqtelki ot nqkolko godini,predi nqkolko meseca si pisahme v skype po4ti nonStop,a v posledno vr si pi6em no mn malko izlizame zaedno i izob6to kat sme dvete(ne v skype)e spr govorim si si4ko,dori mai sq tq si spodelq mn pove4e s dr fr,kvo da napraq za da si pi6em pak redovno 6tot az i pi6a ama se donqkade svyr6va temata i...
    help mn si q obi4am

Град
    Русе
    И аз имам същия проблем.Аз говорих с мойта приятелка,но тя каза,че нищо не се е променило,но аз знам , че не е така.............

а имах подобен проблем (даж е още го имам) само дето съм от другата страна на нещата.Така на мен ми пишеше една фр. и ми беше ок,ама след време вече започна да ми става досадно,защото тя непрестанно ми пишеше.и ако не и отговарях се сърдеше.Дори в моменти в които аз съм отпочиващ и сам написал че не ми се говори тя отново ми пише.Просто се замисли дали не иска малко почивка

Град
    ПрИ Теб
    Pogovorete li4no i q pitai direktno kvo te pritesnqva!
    дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}

искам да и дам вр (ако и трябва),но мее страх да не я изгубя,щот найстина мн се привързах към нея и я обичам

I az sam v takava situaciq ama ot drugata strana.Edno momi4e sas koeto se poznavame ot 1vi klas i ve4e 9 godini sme priqtelki(predi mi be6e nai dobra)oba4e nz ne6to naistina se e promenilo i nito mi se pi6e s neq nito mi se izliza ne znam za6to..i tq mn se sardi i mi e gadno za neq oba4e prosto nz..otdale4ili sme se kakvo da se pravi ne6tata se promenqt.Uspeh!
    ShTe Spra Da Te ObIcHaM,KoGatO gLuh HuDoJniK NaRisUva ZvyKa Ot PaDashT liSt Na RoZa,VyrHu KrIsTaLen Pod!{P}

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си