- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Dead Poets` Society
Твърдо един от най-въздействащите филми, които съм гледала. Пълен със символизъм...Има много какво да се научи, ако се внимава...Всеки може да намери себе си в този филм...
Съдържание:
В елитен колеж в малко градче е назначен нов учител по литература, г-н Кийтинг (Робин Уилямс). Още в първия си час Кийтинг внедрява семената на ново мислене у учениците и им предава философията си - "Carpe Diem!"- Улови мига! Вдъхновени от него и неговите занимания по времето, когато е бил ученик, те започват да се събират тайно и да четат собствените си стихове един на друг. Нещата се обръщат, когато член на групичката решава да играе в театрална постановка пряко волята на баща си, който след това решава да го премести във военна академия. Но младият ученик е решен да не го допусне.....
Е, други фенове???
Mistress of pain!
Diva satanica!
Master of temptation!
Как квоПървоначално написано от 001Severina
![]()
Гледайте го, а не да гледате поредния teen филм с плосък сценарий![]()
![]()
![]()
Супер добро филмче което го гледам всеки път с огромно удоволствие.
Препоръчвам го на всеки![]()
Carpe Diem!![]()
Филма е интересен в началото, но става тъп накрая.
я иди да си гледаш розовите колежански филмчета и не се обаждай..Първоначално написано от 001Severina
филма е страхотен
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
3 пъти съм го гледала,опр е мн въздеистващ филм.Нормално е пове4ето от форума да не са го гледали,защото на възраст до 15-16 години подобни филми не предизвикват голям интерес за съжаление.
Филмът е стархооооотен. Даже оня ден го хванах по фокс лайф.
Има смисъл за разлика от повечето бози.![]()
"Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."
Много хубав филм...един от любимите ми...много е тъженНо наистина е много въздействащ...
![]()
Може да го видя в свободното си време![]()
И на мен много ми хареса филма.Наистина има над какво да се замислиш.
ВСИЧКИ СТЕ НЕНОРМАЛНИЦИ!!!
Мислиш ли наистина, че ще го оценят?Първоначално написано от FeeD ThE aDDicTiOn
Честно да си призная, заглавието нещо все не успяваше да ме хване. Но случайно го засякох по една от кабелните телевизии и го изгледах с голямо удоволствие. Пак бих го гледала, след известно време.