Zdraveite az sam na 18 godini i vi molq za savet kak da se spravq s boleznenata si revnost.Az i moq priqtel hodim ve4e 3 godini i ne moga da spra da go revnuvam vapraki 4e toi ne mi dava povodi. Prosto predi da se zapoznaem toi e bil golqm jenkar i e imal mnogo gadjeta i men tova ne mi dava mira.Ot kakto hodime toi vse mi povtarq 4e se e promenil i az sama vijdam 4e naistina e taka i znam 4e do nqkva stepen tova e taka blagodarenie na men. Toi mi kazva 4e horata se promenqt i 4e me obi4a i nqma smisal da se samnqvam v nego.Toi naistina se darji mnogo hubavo s men, no az use6tam 4e ako prodaljavam da go zadu6avam i da go revnuvam taka moje da go zagubq.Kogato naprimer e izleznal s negovi priqteli nqkade na zavedenie az mu zvanq prez 5 minuti i mu zadavam vse edin i sa6ti vapros"Ima li tvoi biv6i gadgeta".Napravo i az se draznq po nqkoi pat ot sebe si i vseki pat si mislq 4e trqbva da se promenq no ne moga.Imam 4uvstvoto 4e na moq priqtel 6te mu pisne vse edno i sa6to i 6te po4ne me laje za da ne se nervq i qdosvam.Molq vi daite mi savet!