- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Имам среща..
Имам среща с едно момче след 3-дни и малко се притеснявам.Преди време се видяхме пак и нали почнахме да си говорим и в едно време мъл4ание(за околко10мин)..... направо незнам много гадно се по4увствахи сега се притеснявам пак да не стане същото .Кажете някакви теми за разг.
![]()
Kogato edna vrata na 6tastieto se zatvori druga se otvarq.Nie 4esto gledame zatvorenata i propuskame da zabelejim otvorenata!
Ох, тва е много тъпо, то зависи от момчето.. а и щом нямате общи теми на разговор е на зле, но ти трябва да ги търсиш постоянно. Както ти дойде наум...
Божествена лудост ли ме обхвана?
секс ибанье и такивапитай го дали иска да ти пръсне аналчето или му кажи, че можеш да му го нагълташ целия.. и така. после си дигни блузата покажи си циците и му кажи да те лиже, ако не го направи, значи не е за теб.
![]()
$uperman
плямпай нещо квото ти дойде на акъла
Първоначално написано от choco dick
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Питай го нещо за предишните му гаджета![]()
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
ami ima edna pesen v neq se pee people always talk about the weather posledvai primera kato zacepi6 gleda6 prez prozoreca i po4vate da obsyjdate tema kato svyr6i6 toi e dlyjen da prodylji razgovora koi znae
Верно не си от най умните...ми говорете си за антифирза на колите за смяна на масло...може и за ДОС,Ундоус,Виръси,Антивуру и,кернел,ДОС-атаки,портове за проникване в ПЦ-та...разликата между хакери и кракери....и още много такива интересни занимания...
Баси говорете си за нещата от ежедневието,забавни преживявания,музика,и общо взето общи неща който ви свързват и има какво да кажете и 2мата по тях...даже е хубаво да посприте за някой от тях...ама не караниа ами...абе деа знам...дрънкаи му за мензиса ако искаш ако те харесва ще те слуша![]()
Ами идете някъде, където не е нужно толквоа да си говорите или самото събитие да бъде повод з а разговор. Например , можете да разгледате изложбата на НДК ( Ако ен са я махнали вече) или някоя друга. Може да отидете на кино и после да седнете да пиете по кола и да говорите. Когато настъпи мълчание може просто да подхвърлиш нещо за филма. Прочее винаги можеш да започнеш да говориш за някой интересен филм , който си гледала наскоро, да го питаш той какво е гледал. Същото важи и за книга. Всяко събитие може да бъде тема на разговор - минало или предстоящо.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.