.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Имам среща..

Имам среща с едно момче след 3-дни и малко се притеснявам.Преди време се видяхме пак и нали почнахме да си говорим и в едно време мъл4ание(за околко10мин)..... направо незнам много гадно се по4увствах и сега се притеснявам пак да не стане същото .Кажете някакви теми за разг.
    Kogato edna vrata na 6tastieto se zatvori druga se otvarq.Nie 4esto gledame zatvorenata i propuskame da zabelejim otvorenata!

може ли да нямате в главата си акъл за 2 стотинки бе?Имаше 200 такива теми ами ползваи търсачката да му се невиди!

Ох, тва е много тъпо, то зависи от момчето.. а и щом нямате общи теми на разговор е на зле, но ти трябва да ги търсиш постоянно. Както ти дойде наум...
    Божествена лудост ли ме обхвана?

Град
    София
    секс ибанье и такива питай го дали иска да ти пръсне аналчето или му кажи, че можеш да му го нагълташ целия.. и така. после си дигни блузата покажи си циците и му кажи да те лиже, ако не го направи, значи не е за теб.
    $uperman

плямпай нещо квото ти дойде на акъла

Цитирай Първоначално написано от choco dick
    секс ибанье и такива питай го дали иска да ти пръсне аналчето или му кажи, че можеш да му го нагълташ целия.. и така. после си дигни блузата покажи си циците и му кажи да те лиже, ако не го направи, значи не е за теб.

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Питай го нещо за предишните му гаджета
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Ами зависи от твоите интереси и от неговите. Трябва да намериш сходни интереси между вас. Това е.
    The reasons of love... <3

Супер фен
    ami ima edna pesen v neq se pee people always talk about the weather posledvai primera kato zacepi6 gleda6 prez prozoreca i po4vate da obsyjdate tema kato svyr6i6 toi e dlyjen da prodylji razgovora koi znae

v sexa moje i da ne se govori

Верно не си от най умните...ми говорете си за антифирза на колите за смяна на масло...може и за ДОС,Ундоус,Виръси,Антивуру и,кернел,ДОС-атаки,портове за проникване в ПЦ-та...разликата между хакери и кракери....и още много такива интересни занимания...

Баси говорете си за нещата от ежедневието,забавни преживявания,музика,и общо взето общи неща който ви свързват и има какво да кажете и 2мата по тях...даже е хубаво да посприте за някой от тях...ама не караниа ами...абе деа знам...дрънкаи му за мензиса ако искаш ако те харесва ще те слуша

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Ами идете някъде, където не е нужно толквоа да си говорите или самото събитие да бъде повод з а разговор. Например , можете да разгледате изложбата на НДК ( Ако ен са я махнали вече) или някоя друга. Може да отидете на кино и после да седнете да пиете по кола и да говорите. Когато настъпи мълчание може просто да подхвърлиш нещо за филма. Прочее винаги можеш да започнеш да говориш за някой интересен филм , който си гледала наскоро, да го питаш той какво е гледал. Същото важи и за книга. Всяко събитие може да бъде тема на разговор - минало или предстоящо.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си