Здравейте!

Честно казано, шокиран съм да видя как се развиват нещата с конкурса. И тъй като това беше нещо, за което трябваше да предвидя аз се извинявам за това, че не предприех мерки за да се предотвратят подобни действия. Защото всяко гласуване може да се фалшифицира по един или друг начин.
Сега какво би следвало да направя, защото от сега нататък ми е ясно, че гласуването е безсмислено?
Не става въпрос за статията било то за Индевър, така и за Феникс. По мое мнение статията на човека, за който агитирате е по-добрата. Но целта ми беше да има честно гласуване. Изглежда, че гласуването вмомента не е честно. Какво да направя по въпроса?
Дисквалификация? Би било твърде крайна мярка. По-скоро обсъждам вероятността да анулирам гласуването и да го проведа наново.
Разочарован съм, че по този начин пречите на протичането на гласуването по нормален начин. Наистина, каузата, за която го правите е благородна. Но трябва ли по този начин да пречите на развитието на КОСМОС БГ? И какво ще стане, ако авторът на другата статия ( Феникс ) попадне на тази тема? Няма ли да настоява гласуването да се проведе наново?
Дейаствия така или иначе ще бъдат предприети.