- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Девствени
на 16 и девствена.. има момчета дето ме хулят, че съм глупава, че не пускам ама да говорат каквото искат! Аз преди 17 секс не искам да права.. Срам ще ме е след години децата ми като ме попитат "мамо на колко го направи?" и аз съм тази, която трябва да им даде пример.. еми предпочитам 17, а и малко ме е страх да не ме болии съм си втълпила, че ако съм по-голяма и по-развита няма да боли толкова
![]()
![]()
![]()
![]()
i az sam devstvena i ne se sramuvam da go priznaq \/ prosto vse oshte ne sam namerila podhodqshtiq chovek.....
И да не е нормално, кво? Ще тръгнеш ли да се еб*ш само защото е модерно?!![]()
...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...
95% от класа ми са девствени и въобще не се срамуват от това.Просто не са попаднали на точния човек.И аз съм на 15
А за 19 годишен девственик какво мислите![]()
Нямам смисъл за живот![]()
просто аз
abe ne mi e qsno , zashto nqkoi hora pravqt sex samo za da se izfukat ! tva e typo ! az sam si devstvena i skoro stavam na 16g, ne byrzam za nikade imam si priqtel i kogato mi e kef kogato sym sigurna v sebe si i v nego shte go napravq ! Nqkoi go pravqt samo za da se dokajat , tehen izbor , no az ne go odobrqvam !!!![]()
+1Първоначално написано от IANI
Be true to yourself and follow your heart...so I won't give up!
Сега е на мода да си девствен![]()
това тука стана като някаква сбиркаПървоначално написано от Belfegor
аз съм девствен и аз пък то не било хубаво
да и аз бях до 17 годишна иначе мн са ме
дебнали преди това![]()
абе я се успокой
И аз така...само,че не се гордея много с това,чувствам се унизен.Първоначално написано от glymo14
мамка му....трябва да се стегна още.
Девствени има премного, ама лъжат че не са. Много се дразня на тея дето си провалят първия път и го правят сам защото са им се подиграли че не са го правили още. Аз сама ще си реша кога, с кого и къде искам! Ако искам, мога и на 70 да си го напрая за пръв път, ама тогава вече наистина ще ме е срам, малко ще ми е мъчно че още нямам деца.
http://s1.bg.bitefight.org/c.php?uid=20472
Преувеличаването е хиляда пъти по-лошо от подценяването!
Признавам си признавам си! Девственица съм! след два мясацав ставам на 14...и все още съм девственица! Мисля и за напред да е така.
Ако ще да е най старомодното нещо на света!
Аз мечтая първият път да е любов а не просто секс. Мечтая да го направя с човек който наистина обичам и който си заслужава. Първият път е един единствен от там нататък ще правиш цял живот само секс.
Мисля че първия път трябва да се запомни завинаги и то не с лошо!
Не си заслужава да се изчукаш ей така с някой си който изобщо не му пука за теб.....ще ни омръзне да правим секс,защо от сега да бързаме?
къде е смисъла? тези които правят секс сега на 12,13 до 20 ве4е освен кофи,ще приличат на баби! хормоните им ще са с главата надолу. че и сигорно ще са с по две деца в ръка!
бе нз ама момичетата които познава по точно повече се гордеят че сасе ши*али кат нз какво и са б*хти гордите те е*ането го обърнаха кат пушенето е*ах го в гъзарията![]()
![]()
Девствен съм и съм на 17 и си имам комплексите от и причините за това. Ама вие не четете какво пишат във форума. Вие знаете ли какви съм ги писал от други форуми преди 1-2 години.А и секс преди 15 и половина 16 не е нормален нито за момичета, нито за момчета.
Нормално е ма е тъпооо !Първоначално написано от Мо6no
човек вече всичко е възможно така че несе чуди те лапетата дет са на 5-6 години гледат "скат +" и става като оная книга мъжа и ръката интимно така че спокс може би някога ще се опраимПървоначално написано от Мо6no
![]()
Девствен съм. На 16 съм. Не смятам да правя секс скоро. Предпочитам сериозна приятелка... само че не мога да откажа оралният секс.. :P
Сандвичът с пуешко, който ям в момента е по-вкусен от всичкия секс на света.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
wtf
Ne e istina...Golemi hora,s akul v glavite nemogat da precenqt 4e ima i 13 godi6ni kato men,koito ako pravqt ne6to to e zaradi 4uvstva,a ne zaradi fukaneto...Ne sum devstvena...i kvo?A i to kak da ostana kato ve4e godina i polovina hodq s edno mom4e,obi4am go i mu imam doverie...Tova e moi izbor ne razbrahte li???Ne ste bogove,za da kazvate koi kakvo da pravi,koga da go pravi ili nai-malkoto da sudite nqkoi za ne6to!!!I ne si mislete 4e kat sum na 13 neznam ni6ty za sexa i za posledstviqta ot nego...Ne sum kato onaq ize'ala se na 14 i posle "Bremenna li sum?"...Vseki re6ava za sebe si...!!!Obi4am si mom4eto...![]()
![]()
Съвършена в своето несъвършенство...
Тоест се ебеш от 11 и половина тъй ли...хах...да де кво се учудвам от видин си...тука са се такиваВидях`видински`в ника ти и затва ти обърнах внимание изобщо на поста...
Иначе...ебете си се де,не ми пречите...аз преди 15 не го приемам![]()