.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 94

Тема: Девствени

на 16 и девствена.. има момчета дето ме хулят, че съм глупава, че не пускам ама да говорат каквото искат! Аз преди 17 секс не искам да права.. Срам ще ме е след години децата ми като ме попитат "мамо на колко го направи?" и аз съм тази, която трябва да им даде пример.. еми предпочитам 17, а и малко ме е страх да не ме боли и съм си втълпила, че ако съм по-голяма и по-развита няма да боли толкова

i az sam devstvena i ne se sramuvam da go priznaq \/ prosto vse oshte ne sam namerila podhodqshtiq chovek.....

И да не е нормално, кво? Ще тръгнеш ли да се еб*ш само защото е модерно?!
    ...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...

95% от класа ми са девствени и въобще не се срамуват от това.Просто не са попаднали на точния човек.И аз съм на 15

Град
    Асеновград, България
    Нека това, че си девствен на 15 не става причина нито за срам, нито за гордост! Нормално е да си девствен на 15!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Голям фен Аватара на teenage_drama_queen
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от jotitu
    на 16 и девствена.. има момчета дето ме хулят, че съм глупава, че не пускам ама да говорат каквото искат! Аз преди 17 секс не искам да права.. Срам ще ме е след години децата ми като ме попитат "мамо на колко го направи?" и аз съм тази, която трябва да им даде пример.. еми предпочитам 17

+1

Град
    Sofia
    А за 19 годишен девственик какво мислите
    Нямам смисъл за живот
    просто аз

abe ne mi e qsno , zashto nqkoi hora pravqt sex samo za da se izfukat ! tva e typo ! az sam si devstvena i skoro stavam na 16g, ne byrzam za nikade imam si priqtel i kogato mi e kef kogato sym sigurna v sebe si i v nego shte go napravq ! Nqkoi go pravqt samo za da se dokajat , tehen izbor , no az ne go odobrqvam !!!

sled 2 meseca stavam na 15 i sam gorda ot fakta 4e sam o6te devstvena! Tei che nqma za ko da se pritesnqvash a i se pak mom4etata po kasno sazrqvat li kak da se izrazq tei 4e pri vas si4ko stava po bavni4ko ( bez da se obijdate )

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от IANI
    abe ne mi e qsno , zashto nqkoi hora pravqt sex samo za da se izfukat ! tva e typo ! az sam si devstvena i skoro stavam na 16g, ne byrzam za nikade imam si priqtel i kogato mi e kef kogato sym sigurna v sebe si i v nego shte go napravq ! Nqkoi go pravqt samo za da se dokajat , tehen izbor , no az ne go odobrqvam !!!
    +1
    Be true to yourself and follow your heart...so I won't give up!

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    ПРЕДИ ЖЕНИТЕ СЕ СРАМУВАХА ЧЕ НЕ СА ДЕВСТВЕНИ ... А СЕГА СЕ СРАМУВАТ ЧЕ СА!
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Сега е на мода да си девствен

Цитирай Първоначално написано от Belfegor
    И аз съм девствен и.... пука ти рано или късно ще ни дойде на всички времето, така че наслаждавай се тъй като има много по лоши работи от това хората да ти се подиграват че си девствен
    това тука стана като някаква сбирка
    аз съм девствен и аз пък то не било хубаво
    да и аз бях до 17 годишна иначе мн са ме
    дебнали преди това
    абе я се успокой

Цитирай Първоначално написано от glymo14
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Не всички 13 годишни посещават този форум и не всички 13 годишни са загубили девствеността си.
    Ти на колко години си? И какво те притеснява това че си девствен?
    Ами аз съм на 15.Ще го кажа още ведъж, донякаде се гордея с това.
    И аз така...само,че не се гордея много с това,чувствам се унизен. мамка му....трябва да се стегна още.

Град
    СофиЯ
    Цитирай Първоначално написано от 001Severina
    Ами да аз съм девствена и хич не ме е*е кво ще си помислят другите аз винаги си признавам
    +1 :P

Девствени има премного, ама лъжат че не са. Много се дразня на тея дето си провалят първия път и го правят сам защото са им се подиграли че не са го правили още. Аз сама ще си реша кога, с кого и къде искам! Ако искам, мога и на 70 да си го напрая за пръв път, ама тогава вече наистина ще ме е срам, малко ще ми е мъчно че още нямам деца.

http://s1.bg.bitefight.org/c.php?uid=20472
    Преувеличаването е хиляда пъти по-лошо от подценяването!

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Аз съм на 13, невинна съм все още

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Признавам си признавам си! Девственица съм! след два мясацав ставам на 14...и все още съм девственица! Мисля и за напред да е така. Ако ще да е най старомодното нещо на света!
    Аз мечтая първият път да е любов а не просто секс. Мечтая да го направя с човек който наистина обичам и който си заслужава. Първият път е един единствен от там нататък ще правиш цял живот само секс.
    Мисля че първия път трябва да се запомни завинаги и то не с лошо!
    Не си заслужава да се изчукаш ей така с някой си който изобщо не му пука за теб.....ще ни омръзне да правим секс,защо от сега да бързаме?
    къде е смисъла? тези които правят секс сега на 12,13 до 20 ве4е освен кофи,ще приличат на баби! хормоните им ще са с главата надолу. че и сигорно ще са с по две деца в ръка!

бе нз ама момичетата които познава по точно повече се гордеят че сасе ши*али кат нз какво и са б*хти гордите те е*ането го обърнаха кат пушенето е*ах го в гъзарията

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Девствен съм и съм на 17 и си имам комплексите от и причините за това. Ама вие не четете какво пишат във форума. Вие знаете ли какви съм ги писал от други форуми преди 1-2 години. А и секс преди 15 и половина 16 не е нормален нито за момичета, нито за момчета.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Мо6no
    Девствен съм и съм на 17 и си имам комплексите от и причините за това. Ама вие не четете какво пишат във форума. Вие знаете ли какви съм ги писал от други форуми преди 1-2 години. А и секс преди 15 и половина 16 не е нормален нито за момичета, нито за момчета.
    Нормално е ма е тъпооо !

Цитирай Първоначално написано от Мо6no
    човек вече всичко е възможно така че несе чуди те лапетата дет са на 5-6 години гледат "скат +" и става като оная книга мъжа и ръката интимно така че спокс може би някога ще се опраим

Повече от фен
    Град
    lunata
    Девствен съм. На 16 съм. Не смятам да правя секс скоро. Предпочитам сериозна приятелка... само че не мога да откажа оралният секс.. :P

Сандвичът с пуешко, който ям в момента е по-вкусен от всичкия секс на света.
    wtf

Ne e istina...Golemi hora,s akul v glavite nemogat da precenqt 4e ima i 13 godi6ni kato men,koito ako pravqt ne6to to e zaradi 4uvstva,a ne zaradi fukaneto...Ne sum devstvena...i kvo?A i to kak da ostana kato ve4e godina i polovina hodq s edno mom4e,obi4am go i mu imam doverie...Tova e moi izbor ne razbrahte li???Ne ste bogove,za da kazvate koi kakvo da pravi,koga da go pravi ili nai-malkoto da sudite nqkoi za ne6to!!!I ne si mislete 4e kat sum na 13 neznam ni6ty za sexa i za posledstviqta ot nego...Ne sum kato onaq ize'ala se na 14 i posle "Bremenna li sum?"...Vseki re6ava za sebe si...!!!Obi4am si mom4eto...
    Съвършена в своето несъвършенство...

Тоест се ебеш от 11 и половина тъй ли...хах...да де кво се учудвам от видин си...тука са се такива Видях`видински`в ника ти и затва ти обърнах внимание изобщо на поста...
    Иначе...ебете си се де,не ми пречите...аз преди 15 не го приемам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си