.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 94

Тема: Девствени

Vidin nqma ni6ty ob6to.Po princip sum ot Varna.Nqma zna4enie.Ebala sum se 1 predi mesec,no hodq s nego ot godina i polovina.Ne mi se obqsnqvai.Tva dali go priema6 ili ne si e tvoi problem.Moqt e 4e ima takiva kato tebe deto slagat vsi4ki pod edin znamenatel.Az mnogo dobre znaeh i znam kakvo pravq.Ti otde si?
    Съвършена в своето несъвършенство...

Повече от фен
    Град
    lunata
    Цитирай Първоначално написано от Vidinski pe$
    Vidin nqma ni6ty ob6to.Po princip sum ot Varna.Nqma zna4enie.Ebala sum se 1 predi mesec,no hodq s nego ot godina i polovina.Ne mi se obqsnqvai.Tva dali go priema6 ili ne si e tvoi problem.Moqt e 4e ima takiva kato tebe deto slagat vsi4ki pod edin znamenatel.Az mnogo dobre znaeh i znam kakvo pravq.Ti otde si?
    А така ли... ? Варненско пиче.. супер ;]. Обади ми се, да ти покажа кви мизерии правя с моят език
    wtf

Град
    Русе
    Ако става въпрос за чувствата,то значи аз да съм спала с полувината Ню Йорк
    Малките пикли незнаят какво е любов...те просто харесват някой и си втълпяват,че ще направят всичко за него...момичетата влагат чувства,докато момчетата не им дреме

Използвайте главите си,впуснете в акция мозъците си...ТЕ НЕ СА ТАМ САМО ЗА ДА КРАСЯТ...или грозят...НО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ!
    Това,че като малка бях влюбена в Брад Пит...не значи,че ако съм имала възможност съм щяла да спя с него!!!

МАЛКИТЕ ГО ПРАВЯТ НЕ ОТ ЧУВСТВАТА,А ПРОСТО ДА СЕ НАПРАВЯТ НА ЯКИ ПИЧКИ И ДА СЕ ЧУВСТВАТ ГОЛЕМИ!!!
    Те дори незнаят рисковете!
    Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!

Оф то пускането на самата тема показва че имаш акъла близък до тия който се е**т напо 13 годни . Защото ако имаше малко здрав разум нямаше това да ти пречи в никакво отношение.

Аз несам правилсам го над 20 пати и сам на 17 години

Град
    EastPerih (Исперих)
    mi i az s1m na 15 i s1m destven.golqma rabota

Супер фен
    На 14.Девствена съм.
    Баси кефа
    Не мисля,че му е времето сега просто.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ne e istina...Golemi hora,s akul v glavite nemogat da precenqt 4e ima i 13 godi6ni kato men,koito ako pravqt ne6to to e zaradi 4uvstva,a ne zaradi fukaneto...Ne sum devstvena...i kvo?A i to kak da ostana kato ve4e godina i polovina hodq s edno mom4e,obi4am go i mu imam doverie...Tova e moi izbor ne razbrahte li???Ne ste bogove,za da kazvate koi kakvo da pravi,koga da go pravi ili nai-malkoto da sudite nqkoi za ne6to!!!I ne si mislete 4e kat sum na 13 neznam ni6ty za sexa i za posledstviqta ot nego...Ne sum kato onaq ize'ala se na 14 i posle "Bremenna li sum?"...Vseki re6ava za sebe si...!!!Obi4am si mom4eto...
    То пък една любов-на 11 и половина. Извинявай, ама каква е връзката с едно детенце на 11 годинки. Ужас просто.............
    Та това е 4-5 клас. Толкова ги дават по "Това го знае всяко хлапе", а не мисля, че момиченцата там са правили секс или дори, че си го помислят. Те дори за гаджета и връзка не си помислят. 120 см с вдигнати ръце и 30 кила с мокри гащи и прави секс..........

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Ne e istina...Golemi hora,s akul v glavite nemogat da precenqt 4e ima i 13 godi6ni kato men,koito ako pravqt ne6to to e zaradi 4uvstva,a ne zaradi fukaneto...Ne sum devstvena...i kvo?A i to kak da ostana kato ve4e godina i polovina hodq s edno mom4e,obi4am go i mu imam doverie...Tova e moi izbor ne razbrahte li???Ne ste bogove,za da kazvate koi kakvo da pravi,koga da go pravi ili nai-malkoto da sudite nqkoi za ne6to!!!I ne si mislete 4e kat sum na 13 neznam ni6ty za sexa i za posledstviqta ot nego...Ne sum kato onaq ize'ala se na 14 i posle "Bremenna li sum?"...Vseki re6ava za sebe si...!!!Obi4am si mom4eto...
    То пък една любов-на 11 и половина. Извинявай, ама каква е връзката с едно детенце на 11 годинки. Ужас просто.............
    Та това е 4-5 клас. Толкова ги дават по "Това го знае всяко хлапе", а не мисля, че момиченцата там са правили секс или дори, че си го помислят. Те дори за гаджета и връзка не си помислят. 120 см с вдигнати ръце и 30 кила с мокри гащи и прави секс..........

+1

Незнам как не ги е срам...те се мислят за "супер готини" понеже са ги ебали а не разбират,че за да правиш секс трябва да си не само физически,ами и психически...а тези 19 годишни батковци са много тъпи да спят със 12 годишни момиченца...първо,че са застрашени от закона,второ,че са тъпи и нямат грам интелект за да преценят,че ще намерят по-свястно момиче,което ще е по-опитно,по узряло...

Замислете се малко хора,колко опит има една девствена 12 годишна,а колко една девствена 17 годишна!
    Едното още незнае,че дядо коледа не съществува,докато другото е имало време да се научи,прочело е много,разбрало е много!!!
    Помислете си!
    Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!

Neznam za drugite oba4e poloviqt jivot nai hubavo e da po4ne kam 16tata godina

..има хора като мен, които жинаги биха казали 'девствена съм', но трябва да имаш мотив за това

по темата ... според мен трябва сички *** на по 13-14-15(та дори на 16) да престанат да парадират с това че са били с половината си даскало или квартал ...да го правят за удоволствие, а не за да го разказват. А останалите момичета и момчета да спрат да си търсят оправдания и утеха, за това, че са още девствени .. да не лъжат за това и да 'наливат' акъл на тези, на които още не им е дошъл ..
    Think about it..
    Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.

e razbira se 4e ima o6te devstveni i az sam edna ot tqh .a pak ina4e naistina dne6nite momi4eta mnogo ot malki zapo4vat da vodqt polov jivot
    Don't say that its over
    I'd kill to be closer
    A moment i'm passing to you
    But to me
    I will wait
    And i'll take
    Anything with your name
    Don't say that its over
    You can't live without me

Град
    плд
    ем и аз съм девствена и кво да не е свършил света кат гледам те някой колкото мен вече колко пъти са го правили аз съм на 15
    ,,когато си дете се учиш да живееш , а когато си възрастен да умреш,, - стивън кинг - бягащия човек

Цитирай Първоначално написано от Овесения
    А така ли... ? Варненско пиче.. супер ;]. Обади ми се, да ти покажа кви мизерии правя с моят език
    ах тиии хахахаахх копеле такова малък ама ги знеш

аз съм на 13 и сам девствена!!!Пък и не мисля скоро да я губа тая девственос
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

ХахаахахахахА Какво да ви кажа... нямам думи от това което видях... днес влезнох в този форум за парви път, под предлога да се посмея на такива "пичове" и "пички" дето и представа си нямат от реалния живот (не че аз съм някой професор, след няколко месеца ставам на 17) От всички теми, които прочетох за първи път днес тази ми направи най-голямо впечатление... познайте защо..., дали заради самата тема, или заради "умните" изказвания на някакви пишлъовци, които забележете на по 13-14-15 започнали да коментират половия си живот... Та вие сте още в 6ти клас... та вие си нямате напредстава как се слага презарватив, какви рискове крие секса, което не се изчерпва с СПИНа... Не усъзнавате право на всеки човек да пази личния си живот в тайна... самите вие не го пазите в тайна и после се оплаквате кой ви се смял, как ви убиждал, а всъщност вие сте го предизвикали с бебешкото си откровение! Пазете личния си живот в тайна и не си мислете, че на някой му пука дали вчерашно хлапе се е ебало! По-големите влизат в тази тема и просто се смеят на вашете простотии на всички които са писали в тази тема! Е аз доста се посмях...
    Даже и на край света, и в сърцето на врага, твоето име ще се пее, твоето знаме ще се вее. Айде, айде ЦСКА ние в тебе се кълнем, няма да те предадем, ако трябва ще умрем!!!

6to ne vi e'a az v guzovete?!?Na men 6te6e da mi e mnogo po-lesno da kaja 4e sum devstvena i to4ka...6to si mislite 4e sum nekva pikla na 13 godini deto neznae citiram:"Kak se slaga prezervativ" ili "kakvi riskove krie sexa,koito ne se iz4erpvan sus SPINA"...Abe tupi li ste ili kakvo?Kolkoto i lekcii da mi vodite az ve4e sum go napravila...A i mislite li 4e 6tqh bez da znam kakvo moje da stane...Drugoto koeto e ne mi puka koi 6te mi se smee ili podigrava!!!Az ne sujalqvam 4e go napravih Bluskaite si glavite

Мега фен Аватара на sasha_90
    И аз съм девствена,не се срамувам от това.

Град
    Велико Търново
    ХахаахахахахА Какво да ви кажа... нямам думи от това което видях... днес влезнох в този форум за парви път, под предлога да се посмея на такива "пичове" и "пички" дето и представа си нямат от реалния живот (не че аз съм някой професор, след няколко месеца ставам на 17) От всички теми, които прочетох за първи път днес тази ми направи най-голямо впечатление... познайте защо..., дали заради самата тема, или заради "умните" изказвания на някакви пишлъовци, които забележете на по 13-14-15 започнали да коментират половия си живот... Та вие сте още в 6ти клас... та вие си нямате напредстава как се слага презарватив, какви рискове крие секса, което не се изчерпва с СПИНа... Не усъзнавате право на всеки човек да пази личния си живот в тайна... самите вие не го пазите в тайна и после се оплаквате кой ви се смял, как ви убиждал, а всъщност вие сте го предизвикали с бебешкото си откровение! Пазете личния си живот в тайна и не си мислете, че на някой му пука дали вчерашно хлапе се е ебало! По-големите влизат в тази тема и просто се смеят на вашете простотии на всички които са писали в тази тема! Е аз доста се посмях...
    еееййй аз съм на 14 и съм 9ти клас

еми от части подкрепям тоя дет каза че доста се смеел ! и аз на доста от темите направо падам от смях ! но това не е въпроса !

аз съм на 13 - девствена съм , имам приятелка която е по малка (с няколко месеца ) от мен и не е девствена !
    еми мога да ви кажа че сега аз мога да отида и да и кажа с гордост в очите ''АЗ СЪМ ДЕВСТВЕНА'' тя не може да направи същото . А ако се замислиш човек трябва да е готов ... еми как да си готова на 13 ? и да си най- големия вундеркин и да знаеш всичко около секса това не значи че си готов ! еми какво да ви кажа и аз съм лапе ама поне с достойнство да си призная ! пък и то си е за гордост в днешния свят да си девствен и малко хора могат да се похвалят с това !
    http://s4.bg.bitefight.org/c.php?uid=65936

98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.Брятя българи слушайте Хаус Заебете този Shit наречен "Поп-Фолк" !!!

napravo mi stava gadno kato cheta komentarite za 13 godishnite..... i az sum spala s momche za pruv put na 13 ama ne za da stana nqkva vajna p***a puk i + tva sme hodeli polovin godina predi tva i ne sujalqvam... sega oshte sme zaedno po princip i az ne sum za ranniq sexi pone v toq forum me e sram da kaja 4e sum spala s mom4e imam chuvstvoto che she me izhvurlite
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Tva se pak e forum to4no za da se obsujda...I az se sramuvah...No kakvo?!Rabotite mogat da se vur6at,ne i da se kazvat taka li!?Spored men silnite hora sa to4no tezi,koito priznavat!!!

:)

emi i az potkrepqm menieto na horata koito o6te ne sa pravili sex \/ \/ \/ \/ i az sam takava i se gordeq s tva 6toto az sex 6 praq kogato my doide svremeto i s 4oveka koito ansiitna obi4am i toi men a ne sas seki 1 sre5nat
    isitnskiqt priqtel e tozi na kogo sabuujda6 s dymite sno6ti ubih 4ovek a toi otogovarq oki kade 6te kopaem...

Голям фен Аватара на sapphirr

Re: Девствени

Цитирай Първоначално написано от glymo14
    Абе хора искам да попитам има ли все още хора като мене още девствени, защото като чета вашите теми разбирам че лапета на по 13 години вече не са девствени.
    ти не се сравнявай с тия,те са ....какво като си девствен да не си единствен.това не е болка за умиране.и правиш грешка като гледаш на девствеността като на недостатък,по-скоро намери правилния 4овек ,с който да я загубиш

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от devil_girls_
    не съм девствена ама и сам голяма да съм девствена, на 17 съм.
    ее на теб ти е време вече

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си