- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Девствени
A be vie ludi li ste we hora.Ostavete mom4eto samo da si re6i koga da zapo4ne poloviq si jivot.Na 15 e dostatu4no golqm za da znae kakvo da pravi i da vzima takiva re6eniq sam!
тогаз спази модата и иди не к*рваПървоначално написано от glymo14
![]()
П.С.нидей така бре мом4е има време
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Това не е нито нещо, с което да се гордееш, нито нещо от което да се срамуваш - това е просто нещо.![]()
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
те и въшките не са нещо от което да се гордее6 хем не са и не6то (в слу4ая) от което да се срамуваш ...те са си просто нещоПървоначално написано от ^Sam90^
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Въшките определено са нещо, от което да се срамуваш...![]()
And now I make a spell,
Don't ask, I won't tell,
dа но в слу4ая гарантират 4е си се ебал с не6то![]()
![]()
![]()
Ох, за Срамни въшки ли говориш бее ... така кажи
е... то и при тях почти съшата работа ;Р
And now I make a spell,
Don't ask, I won't tell,
+ 1Първоначално написано от teenage_drama_queen
![]()
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
Of i za kakvo se gordeete be?Vse edno da kaja 4e se gordeia 4e sa mi zeleni o4ite(e ne e ba6 su6toto 6toto ne moga da si smenia cveta na o4ite ma ne namerih po-dobur primer)! Ta tva e ne6to normalno
Az izgybih devstvenostta si na 17 i se gordeia no ne za tova 4e se "pazih" tolkova ami 4e biah dostatu4no ymna da go napravia s pravilnia 4ovek,v pravilnia moment taka 4e da ne sujaliavam posle
![]()
ходете се гръмнете некаде
Бахти вие ме убивате честно
Кво значение има дали си девственик или не си ?А ко го праят на 13 щото се мислят, че е газария можете ги хокате ама другите дет са се отдали от любов ко ви пречи то тазбирам, че сте старомодни ама чак толкова
![]()
Първоначално написано от -4arovnata-
imam vapros - za6to to4no da e pohvalno ?! na4i sega iskate da mi kajete slednoto ne6to: kolkoto po kasno tolkova po dobre, taka li? e izvinqvam se kakvo se sly4i sas proslovytata vi krilata fraza: "vseki trqbva da go napravi kogato naistina bade gotov"
... taka taka... xyby de ama az ako sam gotova na 14, imam priqtel ot edi si kolko si vreme i sam 4ela dostata4no po temata, obrazovala sam se po vaprosa i taka natatak, vie 6te kajete 4e e rano i kvo stava? - protivore4ie....
![]()
![]()
egati shemata 4esno [!]
ne kazvam 4e podkrepqm seksa da kajem na 12 godini... no samo kazvam 4e realno zavisi ot 4oveka i obstoqtelstvata. I ne e zadaljitelno da e POHVALNO da si devstven vazmojno nai-dalgo...
egati konservite dety ste...
![]()
![]()
Suglasna sum...Na men li4no tolkova mi e pisnalo ot hora,koito me sudqt za ne6ty 4e da vi kaja mi e minalo prez ... ko mislite...!Sorry na 13 sum i sum go napravila DA...Ne sujalqvam...Be6e mi mnogo gotino i ne se mislq za moderna.Prosto taka stana...Ne ste bezgre6ni za da me sudite...![]()
Съвършена в своето несъвършенство...
брао мацо мно точно им го казаПървоначално написано от Vidinski pe$
![]()
![]()
![]()
e 4esnoi vbesih se s tazi tema...
spoko-po4ti vsi4kite mi priqteli na po 14/15 godini ne sa pravili seks sa natataka ve4e sa po malko
Според мен твърдението, че голяма част от 12-13 годишните не са девствени е невярно.Просто се хвалят и си измислят.В нашия клас(15-16г) има сигурно 2-3 които не са девствени от 27 човека!!!
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...