.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Как да кажа на майка ми

Kak da kaja na maika mi 4e ve4e sum pravila sex ?!

Ми..."мамо,е*ах се с приятеля ми!!" ..хаха(бъзикам се)

Нужно ли е да и казваш,ако не те е питала..?
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

Град
    София
    Нужно ли е да й казваш ??
    Smile!?

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    дори да те измъчват не трябва да казваш
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Град
    София
    Аз лично мислех да не казвам,но ми се наложи и не беше едно от най-готините преживявания в живота ми.
    Рано или късно ще й стане ясно,че не си девствена Може да й го загатнеш,като сложиш някъде на видимо място презерватив .. примерно
    Smile!?

:(

ami na men su6to mi se nalaga,za6toto tq iska da me zavede na ginekolog za nqkakva vaksina i ne mi se iska ginekolojkata da i kaje

Град
    София
    Е, определено трябва да й кажеш

Аз подавах жалба в полицията заради един идиот и 2ма полицаи ме разпитваха пред майка ми и баща ми дали съм имала "интимни контакти" с въпросния мъж.
    Казах: ДА

Последва един час мрънкаме от страна на майка ми,докато не й казах,че всъщност той не ми е бил пръв,а е имало и преди него,което просто я ..хвърли в тъча

Та така Все някога истината излиза на яве
    Smile!?

еми на мене се случи в момент на слабостист (малко на откровения помежду ни) и след това тя рева 2 дни в леглото си затова, че "Малкото ми момиченце е порастнало" ... много тежко го прие. Това беше преди 2год., сега даже ми предлага да ми купи презервативи като нямам

x

emi moq otgovor e samo 1 beb4e dai da i priznaeme 2-ta na maika ti i da vidime kvo 6e kaje

.

daaa...lesno ti e na teb!

.

nqma no na men samata 6te mi e gadno i me e sram ,razbira6 li ?

Град
    Там, където има ракия.
    Не знам , вси4ките ми приятелки са не са били девствени и не съм имал такива проблеми
    По темата - по-добре от теб да разбере ,а не от доктора.
    Няма правда, няма ред, вадим куро и напред!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    С колко партньора си правила секс? Те с колко момичета са правили секс? Ако си правела секс само с 1 партньор и той не е имал други сексуални партньорки преди тебе-направи си ваксината. Предполагам става въпрос за тази за рак на маточната шийка. Във всички други случаи рискът да имаш вече вируса е ОГРОМЕН и подобна ваксина не би имала ефект.........Замисли се по-добре върху това.
    Ако ти си правила секс с 1, но преди тебе той е имал 3 момичета, рискът да си заразена е 60%...............

Re: :(

Цитирай Първоначално написано от cycka
    ami na men su6to mi se nalaga,za6toto tq iska da me zavede na ginekolog za nqkakva vaksina i ne mi se iska ginekolojkata da i kaje
    Няма право да и каже...Тва ти си го решаваш то тва маи е лекарска таина ли кво,но до колкото знам тряа да го пази в таина по закон...Или просто и кажи че искаш да идеш сама....

Град
    Sliven
    Na kolko godini si?Ako si mn malka i si pravela sex,tova nqma da se haresa mn na maika ti.No ako si po-golqma i i obqsnish kak stoqt neshtata ne mislq che shte imash problem.No nali gi znaesh roditelite

Супер фен
    Град
    Мбабане
    дай ми 20 лв и ще направя анонимно обаждане

Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    дай ми 20 лв и ще направя анонимно обаждане

xxaxa to taka stava ...

Цитирай Първоначално написано от mimozkata
    Na kolko godini si?Ako si mn malka i si pravela sex,tova nqma da se haresa mn na maika ti.No ako si po-golqma i i obqsnish kak stoqt neshtata ne mislq che shte imash problem.No nali gi znaesh roditelite

ami na 17 godini sum i mislq ,4e sum dostatu4no golqma

е катоси на 17 няма при4ина да се притесняваш...да беше на 13 добре,но мисля че трябва да го приеме нормално щом си на 17!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от divi4ka
    е катоси на 17 няма при4ина да се притесняваш...да беше на 13 добре,но мисля че трябва да го приеме нормално щом си на 17!
    Да . . . мислиш ли?Искам да ти кажа ,че всяка майка дори и на 18 да е момичето й винаги за нея тя е нейното малко момиченце

Град
    shumen
    Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    Да . . . мислиш ли?Искам да ти кажа ,че всяка майка дори и на 18 да е момичето й винаги за нея тя е нейното малко момиченце
    a ne misli6 li 4e tva e palna lignq?
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Определено тръбва да и кажеш.По добре да го разбере от теб,отколкото от лекарката.
    ZdRaVeItE nA vSiChKi! :* :* :*

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от wasntme_
    Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    a ne misli6 li 4e tva e palna lignq?
    Може би ,но едва ли и родителите са на същото мнение .

Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)
    Здравей!
    Ми според мен трябва просто да кажеж открито да майка си, че вее си правила секс,колкото и трудно да е това. Но по-добре ти да й го кажеж,отколкото да разбере от някого другиго .. Просто я подготви предварително и кажи, че искаш да пгооворите на важна тема и така

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си