- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да кажа на майка ми
Kak da kaja na maika mi 4e ve4e sum pravila sex ?!![]()
Ми..."мамо,е*ах се с приятеля ми!!" ..хаха(бъзикам се)
Нужно ли е да и казваш,ако не те е питала..?
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
дори да те измъчват не трябва да казваш![]()
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
Аз лично мислех да не казвам,но ми се наложи и не беше едно от най-готините преживявания в живота ми.
Рано или късно ще й стане ясно,че не си девственаМоже да й го загатнеш,като сложиш някъде на видимо място презерватив .. примерно
![]()
Smile!?
ami na men su6to mi se nalaga,za6toto tq iska da me zavede na ginekolog za nqkakva vaksina i ne mi se iska ginekolojkata da i kaje![]()
Е, определено трябва да й кажеш
Аз подавах жалба в полицията заради един идиот и 2ма полицаи ме разпитваха пред майка ми и баща ми дали съм имала "интимни контакти" с въпросния мъж.![]()
Казах: ДА![]()
Последва един час мрънкаме от страна на майка ми,докато не й казах,че всъщност той не ми е бил пръв,а е имало и преди него,което просто я ..хвърли в тъча![]()
Та такаВсе някога истината излиза на яве
![]()
Smile!?
еми на мене се случи в момент на слабостист (малко на откровения помежду ни) и след това тя рева 2 дни в леглото си затова, че "Малкото ми момиченце е порастнало" ... много тежко го прие. Това беше преди 2год., сега даже ми предлага да ми купи презервативи като нямам![]()
emi moq otgovor e samo 1 beb4e dai da i priznaeme 2-ta na maika ti i da vidime kvo 6e kaje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
daaa...lesno ti e na teb!![]()
nqma no na men samata 6te mi e gadno i me e sram ,razbira6 li ?![]()
Не знам , вси4ките ми приятелки са не са били девствени и не съм имал такива проблеми
![]()
По темата - по-добре от теб да разбере ,а не от доктора.
Няма правда, няма ред, вадим куро и напред!
С колко партньора си правила секс? Те с колко момичета са правили секс? Ако си правела секс само с 1 партньор и той не е имал други сексуални партньорки преди тебе-направи си ваксината. Предполагам става въпрос за тази за рак на маточната шийка. Във всички други случаи рискът да имаш вече вируса е ОГРОМЕН и подобна ваксина не би имала ефект.........Замисли се по-добре върху това.
Ако ти си правила секс с 1, но преди тебе той е имал 3 момичета, рискът да си заразена е 60%...............
Няма право да и каже...Тва ти си го решаваш то тва маи е лекарска таина ли кво,но до колкото знам тряа да го пази в таина по закон...Или просто и кажи че искаш да идеш сама....Първоначално написано от cycka
Na kolko godini si?Ako si mn malka i si pravela sex,tova nqma da se haresa mn na maika ti.No ako si po-golqma i i obqsnish kak stoqt neshtata ne mislq che shte imash problem.No nali gi znaesh roditelite
дай ми 20 лв и ще направя анонимно обаждане
![]()
Първоначално написано от Seizure of Power
xxaxa to taka stava ...
Първоначално написано от mimozkata
ami na 17 godini sum i mislq ,4e sum dostatu4no golqma
е катоси на 17 няма при4ина да се притесняваш...да беше на 13 добре,но мисля че трябва да го приеме нормално щом си на 17!
Да . . . мислиш ли?Искам да ти кажа ,че всяка майка дори и на 18 да е момичето й винаги за нея тя е нейното малко момиченцеПървоначално написано от divi4ka
![]()
a ne misli6 li 4e tva e palna lignq?Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Определено тръбва да и кажеш.По добре да го разбере от теб,отколкото от лекарката.![]()
ZdRaVeItE nA vSiChKi! :* :* :*
Може би ,но едва ли и родителите са на същото мнение .Първоначално написано от wasntme_
![]()