- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Обичате ли да вали?
Такам...хорасега в моето градче вали
и аз много обичам да вали действа ми много успокояващо и когато чуя по ТВ чее утре времето ще е дъжновно много се кефя
особено когато си легна да спя и слушам как вали...всъщност звука на дъжда ме приспива и да не увъртам направо ще ви питам обичате ли да вали?
![]()
Е, ако ще съм си вкъщи (и то не сам), нека си вали. Ама да съм някъде в планината и да ме завали...иликъдето и да е на открито, че и даже в града - не, благодаря!
Обичам да вали но не се сещам.Защо?
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
obi4am d avali no dano ne se nalaga da izlizam 6tot kakto mi e tragnalo se kat si ugovorq sre6ta i zapraskva dajd
Мразя да вали.
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
То да вали ок, ама какво? Градушка, дъжд и камъни е гадно, но снега е готино нещо (стига да натрупва и д асе задържа със седмици (за 1 ден не си струва))
Obi4am da vali,no snqg za6toto dujda mi skapva nastroenieto![]()
![]()
Светът ми е създаден за мечтател
и винаги след вятъра е тичал.
Но твоят свят е истински приятел.
Различни са, но много се обичат.
Има само едно нещо, заради което обичам зимата - с моята най-добра приятелка се хващаме под ръка и се разхождаме по центъра, докато вали сняг, опустушаваме магазините и си говорим глупости... Като изключим това, мразя да вали, каквото и да е.
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Ако е топъл летен дъждец,обичам да съм навънка![]()
Ако е студено или пък има буря - под юргана и съм екстра.Ама предпочитам да няма някви огромни валежи - като си представа колко хора и животни има навънка на студа и ми става гадно.
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
На една приятелка й става хубавоПървоначално написано от ABSOLUT`me
Ама е и веселяшко да си в буря навън
![]()
Интересно ,но обичам да вали вънка.Някак ми е много уютно в къщи когато вали дъжд.
не особено
Ами да, обичам да вали дъжд или сняг. Много ми е радостно някакво
. [/b]
Хах,даПървоначално написано от SeXy_to0
Темата ми се струва леко смешна, но все пак....да, обичам да вали дъжд, сняг също...обичам да се разхождам докато вали, обичам прохладата, която носи дъжда, красотата на снега...
Дааа, обичам да вали![]()
What you give is what you get!
da we da mn e hubavo da vali napravo 4udno![]()
osobeno ako se zadade buria napravo nqmam dumi - krasota![]()
ili gradu6ka![]()
a da ne govorim za snega osobeno ako se zaledi po ulicite s tezi tokove sam za skrita kamera![]()
a 6to se otnasia do dajda nqma da zabravia poslednia pat kupih si 4isto novi beli pantaloni ne pitaite kakvi stanaha otzat (varhovni) polu4iha kafiav ottenak![]()
обичам да превали и да спре ,а не да вали непрекъснато и да е студ като са![]()
Да...сякаш земята се пречиства от греховете на хората...
Не, някак зле ми действа.
мразя да вали дъжд през есента и пролетта...обикновено точно тогава най ми се излиза, или имам някаква работа извън вкъщи, да и косата ми става на нищо...обожавам обаче през лятото, адската жега и изведнъж започва да вали страшен порой, но е топло и хубаво...сняг обичам само ако не е мокър и натрупва
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
А и като вали ми става супер готино.Първоначално написано от devil_girls_
"Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."
Обожавам...Днеска като се връщах от урок валеше силно. Толкова ми беше хубаво. Няма никой по улиците, тихичко и спокойно е...Като съм си вкъщи и като завали също ми е много приятно. Излизам на терасата гледам дъжа и той ме пръска лекичко![]()
Но ненавиждам, а и не мога да спя на дъжд![]()