- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Кой е вашият "защитник" - майка ви или баща ви?
Разбирам се и с двамата , но мама е моя човек![]()
Тати...
Обичам само един човек и това съм аз.
Ами даПървоначално написано от SeXy_to0
попринцип бащите много глезят щерките си
![]()
за излизане нямам проблеми .. мога да излизам к0гато искам където искам стига майка ми да знае къде съм и с кои съм ( живея с майка ми .. )
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Зависи от ситуациите. Мама е по-либерална, когато става въпрос за излизания и вечерен час, а тате, когато става въпрос за даскалото. Но като цяло мама повече ме разбира и почти винаги е на моя страна.![]()
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
Мама ме защитава повече и повече ми разрешава, само в отношението на парите е по стисната![]()
майка ми винаги ме защитава!![]()
Как да ме е страх да не ме наранят,
когато до мене е ангел,който с усмивка
ми дава кураж въпреки моите грешки
без страх напред да вървя.
+1.Само че е по-стисната ама какво да се прави.Пък и винаги си има начини как да си поискаш нещо пред родителите или някои друг,стига да знаеш как!Първоначално написано от mickelangelo
![]()
![]()
Майка ми.Въпреки всичко което те двамата се опитваха да направят с мен,бъдещето ми и тн. си бях голям дивак.Беше ясно ,че скоро му се вижда края,и майка ми просто се опитваше да ме подкрепя,каквото и неадекватно решение да взема.Докато баща ми ,вееечно се опитваше да се налага, да ме ограничава...и тн. Винаги бяхме на различни мнения.И сега е така,но вече не е от значение,тъй като се опитвам да нямам мн общо с него...![]()
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
татенцето! повече ме защитава и ми разрешава повече неща!
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
sestra mi vinagi e s men![]()
И двамата са срещу мен.Само ме навикват,а на всичкото отгоре са стиснати,като става въпрос за гримове например.А аз съм момиче,ебати...
МамаВинаги ме защитава пред тате ако съм сгафила нещо .. пък и ме пуска винаги където и да ми се ходи /не точно където и да искам ама да кажем на повечето места
/
ba6ta mi e dosta izostanul tip i si misli 4e jiveem v 50-te a maika mi vinagi mi kazva znamna tvoite godini kvo sum iskala da pravq i mi dava vsi4ko koeto jelaq...
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
А майка е по яката пойче се разбираме..с бащата не се понасяме ,когато и да се видим все се караме
и при мен е същото, особено когато съм се разбрала с единия, че искам да изляза някъде и другият не е съгласен, става така, че и двамата да не са съгласниВсеки път е различно няма някой , който винаги да ми разрешава, или който винаги да ми забранява!По принцип за квото и да става въпрос, наще са на едно мнение!![]()
SMILE FOR ME NOW
Баща ми. Почти винаги сме на едно мнение с него, докато майка е опозициятаПо принцип повече се разбирам с него и ми се вижда съвсем нормално. А и се виждаме по-често, заради работата ни.
![]()
тъй като в къщурката сме аз,брат ми и майка ми
май брата се явява защитника :Ь
От страна на пари,тати дава повече,иначе и двамата ми разрешават да правя каквото си искам(без дрога и Sex
)
Еднакви са и двамата. Няма нужда единия да ме защитава от другия, защото почти не се виждам с тях. Сам решавам какво да правя и кога...
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Татииии! Той винаги ме защитава!!!И ми дава повече пари и винаги ми разрешава да излизам, за разлика от мама, с която обикновено има спорове...
![]()
Мама![]()
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.