.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 85
    Разбирам се и с двамата , но мама е моя човек

Град
    #mainatown
    Тати...
    Обичам само един човек и това съм аз.

Град
    СофиЯ
    Цитирай Първоначално написано от SeXy_to0
    При мен баща ми е по-добър от майка ми,позволява ми повече неща,но мисля че почти при всички е така .
    Ами да попринцип бащите много глезят щерките си

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    за излизане нямам проблеми .. мога да излизам к0гато искам където искам стига майка ми да знае къде съм и с кои съм ( живея с майка ми .. )
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Зависи от ситуациите. Мама е по-либерална, когато става въпрос за излизания и вечерен час, а тате, когато става въпрос за даскалото. Но като цяло мама повече ме разбира и почти винаги е на моя страна.
    You only see what your eyes want to see
    How can life be what you want it to be?
    You're frozen, when your heart's not open!!!

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Мама ме защитава повече и повече ми разрешава, само в отношението на парите е по стисната

майка ми винаги ме защитава!
    Как да ме е страх да не ме наранят,
    когато до мене е ангел,който с усмивка
    ми дава кураж въпреки моите грешки
    без страх напред да вървя.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от mickelangelo
    за излизане нямам проблеми .. мога да излизам к0гато искам където искам стига майка ми да знае къде съм и с кои съм ( живея с майка ми .. )
    +1.Само че е по-стисната ама какво да се прави.Пък и винаги си има начини как да си поискаш нещо пред родителите или някои друг,стига да знаеш как!

Майка ми.Въпреки всичко което те двамата се опитваха да направят с мен,бъдещето ми и тн. си бях голям дивак.Беше ясно ,че скоро му се вижда края,и майка ми просто се опитваше да ме подкрепя,каквото и неадекватно решение да взема.Докато баща ми ,вееечно се опитваше да се налага, да ме ограничава...и тн. Винаги бяхме на различни мнения.И сега е така,но вече не е от значение,тъй като се опитвам да нямам мн общо с него...
    Just Married

'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
    В самия край на лятото, тъй сладостно
    беше открилото се време, неотменна светлината..'

Ami naposleduk mai mama me razbira pove4e hahaha ponqkoga i ba6ta mi,ama sled kato sestra mi se zavurna bqh totalno zamenena! Ta mai4e ve4e mama

Супер фен Аватара на gabi_94
    татенцето! повече ме защитава и ми разрешава повече неща!
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Ам сякаш повече баща ми нз точно,зависи от ситуацията

sestra mi vinagi e s men

И двамата са срещу мен.Само ме навикват,а на всичкото отгоре са стиснати,като става въпрос за гримове например.А аз съм момиче,ебати...

Град
    Плевен ..
    Мама Винаги ме защитава пред тате ако съм сгафила нещо .. пък и ме пуска винаги където и да ми се ходи /не точно където и да искам ама да кажем на повечето места /

ba6ta mi e dosta izostanul tip i si misli 4e jiveem v 50-te a maika mi vinagi mi kazva znamna tvoite godini kvo sum iskala da pravq i mi dava vsi4ko koeto jelaq...
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

А майка е по яката пойче се разбираме..с бащата не се понасяме ,когато и да се видим все се караме

Всеки път е различно няма някой , който винаги да ми разрешава, или който винаги да ми забранява!По принцип за квото и да става въпрос, наще са на едно мнение!
    и при мен е същото, особено когато съм се разбрала с единия, че искам да изляза някъде и другият не е съгласен, става така, че и двамата да не са съгласни
    SMILE FOR ME NOW

Баща ми. Почти винаги сме на едно мнение с него, докато майка е опозицията По принцип повече се разбирам с него и ми се вижда съвсем нормално. А и се виждаме по-често, заради работата ни.

Супер фен
    тъй като в къщурката сме аз,брат ми и майка ми
    май брата се явява защитника :Ь

Цитирай Първоначално написано от Jaffs
    Баща ми. Почти винаги сме на едно мнение с него, докато майка е опозицията По принцип повече се разбирам с него и ми се вижда съвсем нормално.
    И с мен е така

От страна на пари,тати дава повече,иначе и двамата ми разрешават да правя каквото си искам (без дрога и Sex )

Град
    София
    Еднакви са и двамата. Няма нужда единия да ме защитава от другия, защото почти не се виждам с тях. Сам решавам какво да правя и кога...
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

Град
    Somewhere over the rainbow...
    Татииии! Той винаги ме защитава!!! И ми дава повече пари и винаги ми разрешава да излизам, за разлика от мама, с която обикновено има спорове...

Мама

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си