- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Кой е вашият "защитник" - майка ви или баща ви?
Баща ми, но за съжаление е доста, доста далече от мен
Мама разбира се!!мн си я обичам..
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
майка ми все намира за какво да ми се развика![]()
а баща ми в повечето случаи ме защитава![]()
ама и двамата си ги обичам де![]()
![]()
VinAgi S1m iSkAlA tOvA koeTo iMaT dRugIte...SEgA iSkAm tEb, zA6tOtO dRugA tE iMa...
майка е моя човек никога не ми мърмори за нещо крещи или някви такива ноооо дъртия е баси шибаняка мразя го![]()
Там някъде ...
Далеч под звездите ...
Има една река на мечтите...
Тишина,тишина,тишина...
В случаите,когато някой ме защитава,т'ва е майка ми (:
Аз съм сам срещу всички и си с еоправям с наще се разбираме що годе но последно време майка мрънка за глупости направо крещи тате само ми се прави на интересен а като почне не моа да ог трая и съм тип човек който не си мълчи ми направо му казвам на тате -стига си с епраил на велик че ме ядосваш -той посто понякога не се чува![]()
неподходящо съдържание на текст в подпис!
абсолютно същото е и при менПървоначално написано от нЕщАсТнО мОмИчЕ
![]()
![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
тати е моя защитник =D> винаги ме покрепя ... както и сега за купона тази събота у нас :P![]()
![]()
Еми тати... той винаги ме е защитавал,пък майка ми все вика и крещи,все недоволна от нещо![]()
Истински приятел е този,който знае мелодията на сърцето ти,и ще ти я изцвири,ако си я забравил!
При мен е точно обратнотоПървоначално написано от нЕщАсТнО мОмИчЕ
![]()
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
При мен е точно обратнотоПървоначално написано от нЕщАсТнО мОмИчЕ
![]()
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
nito maika nito ba6ta mi.sviknal sam da se opravqm sam!
И двамата, но зависи от ситуацията
Jebem te u usta, jebem te u oko
Предимно баба мимоите двамата много се кефят да ме потискат....
Mistress of pain!
Diva satanica!
Master of temptation!
Тати,тати,тати и пак тати.Мама само ми се кара и често ми посяга и мрънка за незнам ква си забележка ,дрън-дрън,мисля,че трябва някои недостатъци да ги пооправи,но баща ми е същински ангел.Той е най-добрит ми приятел и съм гузна,когато крия нещо от него,много ми е гадно.Защото той не крие нищо от мен.Случвало се е,за да избегна ураганът"мамище",да казвам истината пред тати,а пред мама-МАЛКА,ПОДЧЕРТАВАМ МАЛКА лъжа.Тати е най-добрият ми приятел и с него мога да си споделям всичко и проблеми,и ядове,и за гаджета,от А до Я,както и той ми споделя всичко.И ми помага..не че,не уважавам мама,просто темата е такава.Напротив,тя също е няй-добрият ми приятел,без нея съм заникъде,тя също е ангел,просто дори пожар да направя в къщата,тати ще ме излуша,като си призная,и ще ми помогне.Никога не ми се е карал,(затова съм и глезена),камо ли да ми посегне...Моите родители са ангели...
Зависи ,но попринцип майка ми
brat mi
мойто мими(тати)![]()
Хаха няма защитници, аз съм си сам гладиатор, използвам методите на апатия, игнорация или в краен случай просто ги затапвамНо на мен ми мрънкат само за битовизми, защото не помагам много, така че нищо особено.
Баща ми е голяма душица,но понякога проявява характерТогава мама е тази,която ме защитава!
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Докато бях по-малка, беше баща ми. Сега нещата са се обърнали на 360 градуса и майка ми е тази, която винаги е спокойна и либерална. Не че вече имам нужда от кой знае каква защита де...
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.