- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Кой е вашият "защитник" - майка ви или баща ви?
с майка ми през повечето време сме скаранитати ме защитава...
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Тати е моят "защитник" и за това съм и "татино детенце". Винаги ме защитава и подкрепя, докато мама е по-консервативна а и защитава повече батко - той е "мамино детенце"![]()
Тъжно е, когато някой си отива,
тежко е, когато си останал сам
и в един залисан ден разбираш,
че не си дете, а вече си голям...
Понякога баща ми е прав,ама майка ми защитава и мен и брат ми,за което може в някои случаи после да съжалява
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Миии... различно... Понякога баща ми, понякога майка миНо май тя е "защитникът" вкъщи :P
Мамито естествено..с бащата съм скарана от 24.12.2007 и не си говорим до сега
![]()
Djointa se zavarta,mozaka prevarta,satanata povelqva...koito pafka OCELQVA !!!<3
Ми при мени в различните сутуаци различно в повичето случеи .. не ми се карат толкуфа че да имам защитници , но по принцип тати е по спокоиният и уравновесен .. па мама тя си си вика .. ..
Изоставена,самичка,разплак ана и същевременно ужасно виновна за всичко...
баща ми е меко казано съкровищеза всичко се съгласява и изобщо...
![]()
веднъж реших да не се прибирам..а той само ми звънна и ме пита дали ще се прибера и когато казах,че няма да се прибера той ми отговори така "еми добре тате,пари имаш ли ?! Ако нямаш прибери се да ти дам..! утре съм от рано-ключовете ше ти ги остая в магазина"![]()
на др ден като се прибрах си помислих,че ше зяпа много а той ме пита как съм прекарала![]()
а ако бях в нас майка ми щеше да ме пусне за национално издирване(което се е случвало,но аз си бях на магазина)
с майка ми се карам много често,тя се ядосва за най-малкото нещо,ама мене не ми дремеа баща ми се съгласява дори,когато не съм права,пуска ме навсякъде,и няма значение с кого,ако закъснея не ми прави проблем,не досажда като майка ми-да пита с кого,къде,как и защо...и въпреки това му казвам каквото е нужно..
с най-добрата ми приятелка са в перфектни отношения![]()
аз сега искам да отида да живея там с нея ~~> той е съгласен ама майка...![]()
http://prize.bg/ensi
Или Тук!
Не ИсКаМ Да ОсТаНа На ЗеМяТа СлЕд вСиЧкО кОеТо ПрЕжИвЯх,А ИсКаМ Да ОтИдА В РаЯ,ЗаЩоТо В АдА ТвЪрДе ДъЛгО БяХ !!