- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Не е ли просто много просташко...
Здравейте драги мой сладурчета благурчета![]()
Днешната тема ще е доста странна
Незнаех какво заглавие да й сложа и затва сложих кот ми дойде на ум...![]()
Така сега на темата ми днес:
Днес бях в супер настроение,сичко варвеше супер...необичайно за 1 мой ден....но....беше много яко...
После се разтаршувах из нета и намерих един саит за правене на лексикон и разбирасе се регистрирах
Качих няколко снимки който имам в сладура (на който сам с изклучително черен и мрачен грим)
Но разбира се това несам аз! (в смисал несам метал...ама слушам и метал ся...нямам нищо против)
И та след като попалних сички вапроси по най извратения и смешен начин и сложих снимки и зачаках![]()
Чаках и чаках....след което видях че имам писанце от някой![]()
В което най малумно и тъпо пишеше ... цитирам:
"Egati kurvata det si ma bahti mrasniq tap metal da mi lapa6 kura"
След това нещо се засмях....
Снимките са направени ей така...щот нямаше ко да прая![]()
Та това беше...
А сега е ваш ред![]()
Разкажете за няква такава случка и нека се пробваме да оправим поне малко тва човечество...и споделете
"ЗАЩО СПОРЕД ВАС ХОРАТА СЕ ДАРЖАТ ТАКА?"
Незнам колко от вас ще разберат за какво говоря но сам сигорна че ще има и такива
Е хаиде стига толкова от мен ... сбогом ...![]()
Tih vetrec mi vee slabinite struk treva me botzka po gaza, kleknal neide iz varbite tihi4ko sera, sera. Gaza si s rozi zakichi, nasranoto da ne lichi!
http://fc04.deviantart.com/fs12/f/20...manDescent.jpg
mi az nqmam takava![]()
,,,,,,,,,,,,,,,,
Еми, нормално. Когато пуснеш кретенски снимки и попълниш всичко по кретенски начин, получаваш кретенски резултати. Не знам само какво се стряскаш, все едно кой знае какво станало...
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
поради наличието на множеството правописни грешки, категорично отказвам да ти дам адекватен отговор
Собственост на Canis_Dirus
Първоначално написано от OtherDimension
--
така..
темата ти определено е жалка, като дори изключим гадните ти правописни и какви ли не други грешки
първо ти си лигла, която за да си губи времето попълва лексикон по извратен начин и слагаш снимки с гаден грим, като уточняваш за нас с удивителен знак, че това просто не си ти!
и сега какъв трябва да е резултатът?
може и просташко да е изказването за лапането, но да, ти го заслушаваш
ролята ти на ощипана монахиня, която разиграваш тук, само го доказва![]()
айде чао
Дай въпросния профил, за да видим каква всъщност е истината.
Спокойно, вече сме емоционално подготвени за шок след цялата тая история, която описа така че едва ли ще ни стреснеш.![]()
I’m gonna put on a iron shirt, and chase satan out of earth I’m gonna send him to outa space, to find another race...
безсмислените мнения.......Първоначално написано от thefreak
до автроката:ми ти какво си очаквала
![]()
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
Първоначално написано от ~BoRn^InLoVe~
мнението му въобще не е безсмислено
естествено, че ще я критикува
тя трите си имена не може да напише сигурно...![]()
Той може да е тъп,но ти си още по-тъпа.Какво ни цивриш на нас,ние кво да направиме?
Първоначално написано от Chr!sSie
бая запетайки си пропуснала при поправката
Има още грешки.Първоначално написано от Chr!sSie
Иии се пише "не знам" , а не "незнам".
![]()
Е то при толкова много грешки само вманиачен даскал по български може да ги намери и поправи всичките![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Ама и вие продължавате...![]()
Момичето искаше да попита,защо,аджеба,хората не приемат околните с техните си там странности..
Сега...аз и оранжеви плитки да си направя,да се избръсна на каре или квато и да е там извратения с външния ми вид..после да си постна снимките в някой си забутан сайт(то навсякъде общо взето се котират снимки по бельо,че дори и такива без)..няма да очаквам кой знае кво одобрение,защото няма да оправдая очакванията на другите,че съм нормална(дефинирайте ми 'нормален'
).Друг е въпросът,че аз прнципно не търся одобрение от никого,още повече от непознати.
Всеки е различенвинаги ще бъде съден за нещо,което няма да се хареса на другите.
Абее с 2 думи - не ми се занимава да ви обяснявам.Кой разбрал-разбрал.![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
мале, колко ще си сексиииииПървоначално написано от ABSOLUT`me
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
смей се ти,ма аз всерно си мислех това лято да се направя 0 номерПървоначално написано от _SL_
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Ти май наистина си грешка на природата...?
Give me your best shot motherfucker!
аз пък като бях почнал да си пускам косата....
ЛЕЛЕ![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
temata e visoko intelektualna,vie ste prostite i ne mojete da shvanete smisula...
dolni mega-prostaci!
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
i kvo se oplakva6 ot nekaf det te napsuval.... i ?huu da suo tapo e 4e toi ne priznava razli4nite ot nego ami ti ????
![]()
![]()
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg
Първоначално написано от B3B0K
Ъм, ти имаш ли представа какво точно си искала да кажеш?![]()