.
Затворена тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Моят проблем е....

moqt problem e 4e na 8-mi septemvri![2-ri den sled kato mi zv1r6i}pravihme sex s priqtelq mi bez prezervativ i se naloji da piq eskapel v1preki 4e ne be6e sigurno dali ima ne6to ili ne.1 sedmica sled tova mi imah zacapvane koeto trae6e 3 dena i ot togava do sega vse o6te ne mi e do6lo.pravih si 3 testa i 3-te sa otricatelni no v1preki tova se pritesnqvam.normalno li e tolkova da mi zak1snqva????blagodarq predvaritelno za pomo6ta.

Град
    Русе
    Щом си си правила 3 теста и са отрицателни значи не си бременна.Може да имаш някакъв гинекологичен проблем особено щом ти е капвало кръв и ти закъснява.Най-добре върви на гинеколог разкажи и му всичко .На колко години си?

О, боже. Не се вкарвайте в луди филми.
    ...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...

na 18 s1m i tova koeto mi te4e ne be6e to4no kr1v a ne6to s mn osoben cvqt

Ами тези хапчета за спешна контрацепция в повечето случаи разбъркват доста цикъла.. все пак това е доста голяма доза хормони. Не ми се е налагало да ги пия и не съм много наясно. Но щом тестовете са отрицателни,няма повод за тревога.Вероятно ще ти дойде скоро! Успех!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Tova e strani4en efekt ot hap4eto moje da ti se razbyrka napylno cikala

На мен ми се е случвало да ми прескочи един месец без да съм пила от тези хапчета , когато говорих с гинеколожката ми , тя каза , че е на нервна основа.По - добре отиди и се посъветвай и ти.

dano da e taka starq se da ne mislq za tova oba4e samo to mi e v glavata :}}

mhm..normalno e da te propusne nqkoi mesec pri men naprimer me e propuskalo 1 2 meseca no ako ne ti doide do dekemvri nai kasno otidi na lekar ii izob6to ne se pritesnqvai 6tom si si pravila testove i e otricatelno nqma da ima6 bebe :P
    ,,,,,,,,,,,,,,,,

e do dekemvri edva li 6te iztraq da ne otida no k1m sredata na noemvri zad1ljitelno 6te posetq ginekolaga nqma kak :}}

Град
    Асеновград, България
    Ескапел може да разстрои цикълът ти, спокойно!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

blagodarq vi mnogo imah nujda da 4uq 4e ni6to mi nqma :}

Град
    Асеновград, България
    Цитирай Първоначално написано от Megi_{P}
    blagodarq vi mnogo imah nujda da 4uq 4e ni6to mi nqma :}
    Считам темата за приключена!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си