vav vseki ot nas ima po edna skrita EMO polovinka koqto ponqkoga ni raz4uvstva.E pri nqkoi kato gledam e pove4eto EMO ama kakto i da e.Zna4i nadali znaete kakvo e da si razbito sarce.Az strax v ramkite na 3 godini pod red vseki den i samo za da q zabravq otidox i DOBROVOLNO se obadix da me vzemat po NAI BARZIQ na4in v kazarmata za da moje pone tam kato mi promiqt mozaka da q zabravq.Uspqxa do momenta do koito kato se varnax posledniq pat i tq mina i me celuna po buzata ot ni6toto izko4i.Stoqx gledax q,o4ite mi vsqka6 otkazvaxa na komandata mi da gi otmestq ot neinite.Sarceto mi be6e se ka4ilo kato 4e li v garloto mi taka tupa6e.Abe gledax ei taka
Kakto i da e.Iskam da kaja,4e pak ne moga da kaja,4e znam kakvo e naistina da ti razbiqt sarceto poneje ima i o6te kade kade po tejki slu4ai ot moq.
Ama toq pi4 deto go e pisal tva uffff 4ovek zaturmozqva6 se ot vatre i samo sebe si trovi6 taka.6te sre6ne6 nqkoq druga i 6te razbere6,4e momi4eto na me4tite ti e bila prosto iliuziq prez dobro prekaranoto ti vreme.Edin 4ovek za men e vinagi sam nezavisimo ot kolko priqteli i jeni fenki e zaobikolen toi vinagi e sam.Prosto ne moje da go osaznae.Vsi4ko okolo nas e iliuziq i go ima poneje iskame da go ima.Ako se vgledate malko po v kartinkata vsi4ko iz4ezva v dale4inata.Ami da taka e.Za tiq koito ne me razbirat 6te kaja,4e priqtelite kolkoto i da sa dobri te pak mogat da ni predadat.Jenite kolkoto i da ni obi4at te sa6to mogat da ni izneverqt.Taka,4e ne se ma4ete da tarsite lubov v atmosverata okolo vas.Prosto osven samite vas nikoi drug nqma da namerite tam.
Dano nqkoi umen ot vas me e razbral za ostanalite sry bratq i sestri prosto xorata s malko po visok procent na mislene sme po malko tai kato nie ne se u4im nie se rajdame taka