INF3RNO
казваш,че се затормозявам и че трябва да се вгледам в картинката... Това го написах преди месец и нещо,а става дума за момиче,с което приключих преди година и няколко дена като броиме от днешна дата... След това имах 10 месечна сериозна връзка,да не говориме, че имах куп други момичета...Просто не исках да я забравя,може би заради самия спомен...Както казваш времето прекарано с нея беше просто невероятно...Вглеждам се в картинката и осъзнавам,че момичето не е перфектната,но за тези 6-7 години през които ми играе хормона само тя единствена успя да ме побърка от любов...За това няма как да забравя дните с нея...Искам да ги върна,а за сега тя е единственото средство...Да не говориме,че се изкуших и 8 месеца след като се скарахме отидох пред тях и както ти така и аз не можех да преместя погледа си в страни от очите й...Всичко свърши за няколко дена с една нощ прекарана заедно...Опитах се да пресъздам един прекрасен момент,но не се получи и повече не се видяхме...мина толкова време а аз все още не мога да намеря това щастие,което тя или самият аз си дадох...