- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- много гадно ли постъпих
ami all pak sam a![]()
ami zna4i spored vas gadno li postapih zna4i misleh si 4e tva mom4e deto ne spiram da zqpam ni6to ne zabeslqzva i se otkazah oba4e neska sly4aino zabelqzah 4e neska mi prai nqkvi nameci ala bala gleda me prez 4asa i kato bi zvaneca i my kazah vij ne iskam me gledaj pres ostanalite 4asove oba4e toi ne spira6e a az po rano my se vazhi6tavah a sq go gledam nqkva takava zlobna ama ot vatre se radvah 4e me gleda
![]()
i nakraq iskah my se izvinq oba4e toi me otblasna kajete 4e super gadno postapih i kak da my se izvinq ako moje de
![]()
![]()
isitnskiqt priqtel e tozi na kogo sabuujda6 s dymite sno6ti ubih 4ovek a toi otogovarq oki kade 6te kopaem...
ми аз твоя проблем го нямам,ние сме още в ста4ка...а и на мен отдавна ми мина времето като се гледах,с някой
ина4е за постъпката ти-ами като си отговориш сама защо така си постъпила при пложение,4е този 4овек те е инатересувал,тогава ще разбереш и колко то4но гадно си постъпила.и определно е мн правилно да се извиниш,защото помисли си-той може да е искал да реагира по същия на4ин на твойте погледи,но вместо това е направил опит да привле4е вниманието ти още толкова,а ти си го нападнала като хишник,на който са му изяли десерта
Ne moga da razbera kakvo tolkova iska6 da mu se izvinqva6 kato ti ni6to ne si mu napravila.Nevinna siProsto ne pravi ni6to vse edno go nqma...
Светът ми е създаден за мечтател
и винаги след вятъра е тичал.
Но твоят свят е истински приятел.
Различни са, но много се обичат.
Ne moga da razbera kakvo tolkova iska6 da mu se izvinqva6 kato ti ni6to ne si mu napravila.Nevinna siProsto ne pravi ni6to vse edno go nqma...
+1
,,,,,,,,,,,,,,,,
Тая пунктоация за нищо я нямати ей....
Не мисля че е нужно да си затормозяваме мозъците за това...ще мине след 1 седмица ще е като че ли нищо не станало и ще проаш пак дете![]()
e da ama se pak my se izvinq 6toto s epak mi e gadno i se pak toi mi s e eobidikl![]()
isitnskiqt priqtel e tozi na kogo sabuujda6 s dymite sno6ti ubih 4ovek a toi otogovarq oki kade 6te kopaem...
АхааамммммПървоначално написано от 001Severina
So free
Ахаха, само не разбрах за какво ще му се извиняваш. Ами как - много просто: падаш му на колене и му поднасяш букет бели рози.![]()
I was born to live into a world that doesn't care...
http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
Дайте глас за HIM в България.
http://chocosville.myminicity.com/
emi moje po nqkaf na4ins e e zaegnak
абее първо порасни!![]()
Обшо взето, всичко общо е взето!
ama verny si e lape6ka rabyta zqpaneto v 4asoveteПървоначално написано от 001Severina
tei de podkrepqm 001Severina
![]()
![]()
![]()
вие да не сте първи клас ...... по то4но ти ?!??!?!?
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Ау авторке моля ти се научи се да пишеш...егати твойте постове напрао ме затормозиха...а относно темата - амиии не виждам смисъл да му се извиняваш...не си направила, кой знае кво...ама ти пак ще му се извиниш (най-вероятно), тъй че няма смисъл да ти давам акъл...![]()
Те децата правят така.Не можеш да забраниш на хората да те гледат!
az ne vijdam nishto losho , kogato chovek reshi , che v daden moment e postypil greshno da si priznae i da se izvini , nezavisimo dali e dreboliika i nezavisimo ot vyrzastta + na tova se uchim or malki![]()
![]()
![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
+1Първоначално написано от MoHuTo
![]()
Всички сме направени от едно тесто, разликата е в това колко сме печени!
i za kvo etaq tema az ne razbiram![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kvo tolkova ima da mu misli6 otiva6 i mu se izvinqva6
![]()
![]()
![]()
5 клас ли си..?![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain