.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Град
    Варна

Да му се обади или всичко да свърши ?

Преди няколко дни аз си уредих среща с моя приятел.Взех и моя приятелка .Имахме среща в едно кафе ... когато се срещнахме той беше с някакъв негов авер.Ние двете Го бяхме виждали преди това само 2 пъти.Отидахме в друго кафе защото нямаше места.седяхме там 2 часа , през които авера на моя приятел зарибяваше моята приятелка.Но тя не искаше нищо от него .. поне така си мислеше ... след това те отидаха някъде а ние двете отидахме на друго кафе ... след 30 мин ни зжъннаха да ни видят на къде сме ... и след малко те дойдоха ... той продължи да зарибява.Днес пак излязахме заедно .. той пак продължи да зарибява ... но тя все още не знаеше какво искаше ... Така стана че не те не тръгнаха ... ТОЙ СЕ ИЗЦЕПИ ЧЕ НЕ МУ СЕ ЗАНИМАВА С ДЕТСКИ РАБОТИ И КАЗА , ЧЕ АКО ТЯ Е ТАМ ДА НЕ МУ СЕ ОБАЖДАМЕ. сега тя не знае дали е направила грешка че не е тръгнала с него когато е имала възможност. Въпрос : Да му се обади ли и да се видят или не , а може би и да тръгнат ?

Модерирано от swords1010
    Т.1 от правилника!

Ами ако бях на нейно място не бих се обадила...по простата причина че съм инат и няма да дам на някво момче да ме баламосва.Ама тя ако много го харесва да се обади
    П.П. Темата не е за тука

Град
    Асеновград, България
    Ами да действа както намери за добре, ако открива нещо в даденото момче да му се обади! Аз лично не одобрявам начина по който е реагирал!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Ми нека му звънне де, кво? Няма какво да губи в крайна сметка.
    The reasons of love... <3

Град
    sofiq
    nqma da s edava bez boi 6ot predstavete si da mu se obadi i posle da trgnat i toq 6e o4akva vs pat tq da zbani i da s eizvinqva ako 6e se obajda da iz4aka izvesno vreme
    Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
    --- Анджелина Джоли ---

http://prikachi.com/files/383986m.jpg

Град
    sofiq
    nqma da s edava bez boi 6ot predstavete si da mu se obadi i posle da trgnat i toq 6e o4akva vs pat tq da zbani i da s eizvinqva ako 6e se obajda da iz4aka izvesno vreme
    Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
    --- Анджелина Джоли ---

http://prikachi.com/files/383986m.jpg

мммм нека му звънне, пък да прецени после дали го харесава или не, винаги може да го зареже ..
    Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
    За въпроси - ЛС
    ---------------------------------------------------

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Цитирай Първоначално написано от B3B0K
    Оффф, и аз много се дразня, когато отговора ми се изпраща по два-три пъти, незнайно защо.
    The reasons of love... <3

se mi e taq dali 6e mu zvunne ili ne... na neq ako i e se taq dali 6e hodat ili ne da ne mu zvuni... ako iska da hodat neka mu zvunne, makar 4e ako bqh na negovoto mqsto nqma6e da trugna s neq... mrazq nqkoi da mi se pravi na nedostupen i posle i na podnos da mi q podnesat pak nqma da q priema... spored mene 6si nameri druga... se pak kaje6e kvo e stanalo...

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Ако го харесва да му се обади!Ако и е безразличен да не предприема нищо!ПРОСТО Е!

Твоята приятелка кат не знае кво иска ,просто да ходи си купи една близалка , да си я близка и да не се разпраа с големи работи. Тя знае ли същност кат кляка кво прави ? Баси детските историй братче...

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Ако го харесва да му се обади.. Ако не - да си седи на дупето и да си мълчи..

Животът е адът описан в Библията!

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    той бързичко се е отказал човека,ама като и се иска да действа

Мега фен
    Град
    SF
    Нека се обади, може да си допаднат. Но на мен ли4но мом4ето ми се вижда някъв тъп.. с тва, което е казал..

Робинята на Quench

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от Russian Mafia Boss
    мммм нека му звънне, пък да прецени после дали го харесава или не, винаги може да го зареже ..

Супер фен Аватара на gangstata
    Град
    Мелкаса Пойнт
    awe samo po kafetata li sedite ... po temata da my zvunne,ni6to nqma da zagybi

So if you callin my phone - leave a message..
    So if you knock on my door - keep on knockin...

Мега фен Аватара на koalka
    Няма смисъл да тръгва с него, ако няма нищо към него.Пък и той какво толкова се ядосва, не е длъжно всяко момиче да го харесва...

Град
    Там, където е сърцето...
    Цитирай Първоначално написано от Kras4eto_lp
    Ами ако бях на нейно място не бих се обадила...по простата причина че съм инат и няма да дам на някво момче да ме баламосва.Ама тя ако много го харесва да се обади
    П.П. Темата не е за тука
    И аз съм така, както казваш ти. Но ако наистина го харесва няма лошо да му звънне, да излязат и да види дали може да се получи.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    Цитирай Първоначално написано от Kras4eto_lp
    П.П. Темата не е за тука
    mnogo sym saglasna s Kras4eto_lp spored men s inat vsichku se postiga :Pp

0biChkam SlyNcEt0 :}

Град
    Варна
    е в крайна сметка вече разбра какво иска... обади му се .. видяха се и всичко тръгна както трябва

Град
    v k16ti
    po dobre da ne zv1ni
    start to thing like a normal person and suicide yourselfs
    0 {http://allsp.com}
    /ll\
    /\

Мега фен Аватара на sasha_90
    Нали каза,че момчето не я е интересувало,сега защо трябва да му се обажда?

tq e kazala, 4e ne go haresva, a sega sled kato q e otrqzal se 4udi dali da mu se obadi i da tragne s nego. ako 6te mu se obajda samo za6toto q e odrqzal po-dobre da ne go pravi, a ako go haresva da mu se obadi- ni6to nqma da zagubi

Град
    (: Русе :)
    Ехее браво бе момчето я е зарибяало сума време, тя са е правела на "мис недостъпна" и сега изведнъж понеже той е спрял да се занимава с нея тя е решила че има нещо .... аве яяяя
    So free

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си