.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

има ли зна4ение ако м0мька е по-малък и по-нисък???

az li4no do sia ni sum vijdala nisko mom4e i visoko momi4e gajeta ..puk i da vida biha mi stoqli dosta neestestveno edin do drug.. i se pak ako razlikata vav viso4inata e malka(PRIMERNO 2-3sm) tova dali bi smazvalo samo4uvstvieto mu do nqkva stepen i dali bi namalilo kuraja mu da zapo4ne vruzka s dadenoto momi4e? a ako pribavim i 4e momuka e s edin klas po maluk ??? ka 6u kajiti du6ici?
    Ne sum 79ti nabor ei

Град
    ~*~На ЛуНаТа И НяКъДе ТаМ~*~
    Tova ne trqbva da te pritesnqva :P Hi4 da ne ti puka.Vajnoto e da se obi4ate i da se iskate.Drugoto e bez zna4enie..Uspeh i gore glavata..
    Светът ми е създаден за мечтател
    и винаги след вятъра е тичал.
    Но твоят свят е истински приятел.
    Различни са, но много се обичат.

Мда определено е смешно...моя принцип е не си хващай по високо и по дебело гадже от теб За височината няям проблеми щот съм доста....ъъ габаритен

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Самочуствието идва от мацката, с която се държиш за ръка.
    Ако има тяло като на Анджелина Джоли, тогава нека е по-висока от мене.
    - Всички авто-части на едно място!

Голям фен
    po malak ne ama po nisak tapo e ne varvi

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от lofff1991.f
    po malak ne ama po nisak tapo e ne varvi
    Ако пишеш на кирилица какво ще ти се случи?
    Поне 1-2 запетайки сложи, една точка, може би главна буква?
    Да няма да умреш ако си направиш усилието да си грамотна.
    - Всички авто-части на едно място!

ami edna moq say4eni4ka tragna s edno mom4e,to zavar6i min godina i e po nisak ot neq...i sa stra6no sme6ni
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Град
    (: Русе :)
    Ми аз несю съм ходила с по-ниски от мен момчета ии честно казано нямам такива планове за сега Пък и все пак първото нещо което гледам в едно момче е ръста му .. под 1,76 ..... не, благодаря (не че аз съм висока, тъкмо обратното 1,58 м съм) А за години - зависи от момчето защотоо нали попринцип момчетата се развиват по-бавно от момичетата, но ако е зрял за възрастта си - нп
    So free

Според мен годините нямат никакво значение.В много случеи даже по-малките момчета са много по-зрели от някои батковци....а за ръста - леко подтискащо ще е както за момичето така и за момчето

Повече от фен Аватара на EvilBrunette
    Град
    In the clowds
    Ем, предполагам ти сама трябва да решиш дали има значение. Ако теб те притеснява, просто няма как да стане.
    I was born to live into a world that doesn't care...
    http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
    Дайте глас за HIM в България.
    http://chocosville.myminicity.com/

На мен ми се струва некво кофти ако момчето е по-ниско, щото... и аз не знам що, но просто не върви, но ако има любов и хората не ги притеснява, не виждам нищо лощо.
    We all have problems, mine are just more important than yours.

Голям фен
    Град
    Имам :)
    Както казва на братовчедка ми мъжа, който е по-нисък от нея - "Като се надигне да я целува и влиза по-навътре, сещате се кое". Аз лично не си падам по това момичето да е по-висока или по-дебела от мен, но не бих казал, че подобна връзка ще е смешна или нещо от този род. Вкус приятел няма.

Ама моля ви се, глупости. Откога разбирането, уважението, любовта в една връзка се определят от сантиметрите, с които някой е по-висок? Хлапащини.

..пък и не мисля, че съм човека, който да ви го казва, но ако поставяте такива безумни "предвартилени граници"....Това е по-смешно, отколкото да пренебрегнеш чувствата си , примерно защото той е по-нисък с 5 см )о боже мой , каква трагедия! ).

I close my eyes and I smile knowing that everything is alright ..

Преди бях Богиня от Машината

Мега фен Аватара на koalka
    2-3 см. според мен не се забелязват, а и хайде сега да не издребняваме. Отделно това една година не мисля, че въобще се забелязва.

Град
    (: Русе :)
    Цитирай Първоначално написано от Прах
    Ама моля ви се, глупости. Откога разбирането, уважението, любовта в една връзка се определят от сантиметрите, с които някой е по-висок? Хлапащини.

..пък и не мисля, че съм човека, който да ви го казва, но ако поставяте такива безумни "предвартилени граници"....Това е по-смешно, отколкото да пренебрегнеш чувствата си , примерно защото той е по-нисък с 5 см )о боже мой , каква трагедия! ).
    я не ми обяснявай че съм била "хлапе" като съм гледала и см ... айдее няма нужда! Всеки си има вкус пък и няма как да си загубя чувствата към някой по-нисък защото трудно изобщо ще се появят такива .... пф йоще една голяма мъдра кака ....
    So free

Град
    shumen
    xxixixix s tazi tema to4no mi dokosva6 sar4icety az imam takav nekav prob, ne specialno s nqkoi, ami po princip... smisal visoka sam si i ne si4ki mom4eta deka me radvat mn se nqkvi visoooki.. i ima i dr - vlubena sam vav obyvkite na tok4eta i kvo staa trqq si tarsq nqkoi hiper visok za da e proporcionalno ideqta e verny izglejda mnoyyyyyyy sme6ny ama ponqkoga e i sladyrsko ... kak da e.. li4no na men: gledam da si e po visok ama kato se zaribq po nqkoi i ne mi dreme viso4inata my

Град
    v k16ti
    po-niskite sa s po-golemi...............umove sa seriozno-da ne ti puka
    start to thing like a normal person and suicide yourselfs
    0 {http://allsp.com}
    /ll\
    /\

NQKOI MOM4ETA MOJE I DA GO IMAT TOQ KOMPLEKS.AZ LI4NO MNOGO PUTI SUM VIZDALA DVOIKI PRI KOITO MOM4ETO E PO NISKO OT MOMI4ETO.ZA MEN TOVA NE E PROBLEM

Град
    Малката Виена т.е Русе
    За мен сьщо не е проблем...Даже сега си харесвам едно момче,малко по-ниско от мен,но пак за сметка на това е супер сладьк...

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Ем според мен няма зна4ение тва ако се оби4ат хората няма зна4ение колко са високи дебели .....само за годините имам претенции да не е мн по голям
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

[quote="Pafkata"]po-niskite sa s po-golemi...............umove sa seriozno-da ne ti puka
    sigurno si nisuk
    Ne sum 79ti nabor ei

Ами според мен не е кой знае какъв проблем... Но пък са и рядко срещани такива двойки, по простата причина, че обикновено жената търси защита в една връзка... И може да я открие, ако мъжът вдъхва респект Което ще рече, че поне е хубаво да е по-висок Пък за разликата в годините... Хубаво е да не ходиш с недорасъл пубер
    The smile on your face let's me know that you need me...There's a truth in your eyes saying you'll never leave me...The touch of your hand says you'll catch me if ever I fall...You say it best when you say nothing at all...

Мега фен Аватара на sasha_90
    Няма значение,важни са чувствата.

Повече от фен Аватара на anSsito
    Град
    Русе
    Това май е до лични разбирания.. Но лично аз не бих тръгнала с някой по-малък от мен на години..просто ме спира нещо,пък и не мисля,че биха се породили някви чувства в мен.. А за височината - момчето тряа да си е по-високо от момичето,така той вдъхва няква увереност.. Но пък,ако има няква малка разлика,тряа ли да я прайм проблем? - ест че не. Но за мен най сладко си е..ако момчето си е поо-восикичко от момичето.. \/
    "Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."

Айда Скот Тейлър

Според мен ако момчето е по-малко от момичето с 1/2 години някъде не би трябвало да бъде проблем. Но ако е по-ниско с 5/10 см. някъде, би било малко кофти. Особено ако момичето е на високи токчета и разликата в ръста стане още по-голяма, и на мен ми стои много смешно. Аз веднъж бях видяла една двойка, в която момичето беша по-високо от момчето с половин глава някъде и те вървяха прегърнати. Ако момчето беше по-восоко от момичето или на една височина, биха изглеждали много сладки, но в техния случай стояха адски смешно.
    You only see what your eyes want to see
    How can life be what you want it to be?
    You're frozen, when your heart's not open!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си