- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- има ли зна4ение ако м0мька е по-малък и по-нисък???
az li4no do sia ni sum vijdala nisko mom4e i visoko momi4e gajeta ..puk i da vida biha mi stoqli dosta neestestveno edin do drug..i se pak ako razlikata vav viso4inata e malka(PRIMERNO 2-3sm) tova dali bi smazvalo samo4uvstvieto mu do nqkva stepen i dali bi namalilo kuraja mu da zapo4ne vruzka s dadenoto momi4e? a ako pribavim i 4e momuka e s edin klas po maluk ???
![]()
ka 6u kajiti du6ici?
![]()
![]()
![]()
Ne sum 79ti nabor ei
Tova ne trqbva da te pritesnqva :P Hi4 da ne ti puka.Vajnoto e da se obi4ate i da se iskate.Drugoto e bez zna4enie..Uspeh i gore glavata..![]()
![]()
![]()
Светът ми е създаден за мечтател
и винаги след вятъра е тичал.
Но твоят свят е истински приятел.
Различни са, но много се обичат.
Мда определено е смешно...моя принцип е не си хващай по високо и по дебело гадже от тебЗа височината няям проблеми щот съм доста....ъъ габаритен
![]()
po malak ne ama po nisak tapo e ne varvi![]()
![]()
ami edna moq say4eni4ka tragna s edno mom4e,to zavar6i min godina i e po nisak ot neq...i sa stra6no sme6ni![]()
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
Ми аз несю съм ходила с по-ниски от мен момчета ии честно казано нямам такива планове за сегаПък и все пак първото нещо което гледам в едно момче е ръста му .. под 1,76 ..... не, благодаря
(не че аз съм висока, тъкмо обратното 1,58 м съм) А за години - зависи от момчето защотоо нали попринцип момчетата се развиват по-бавно от момичетата, но ако е зрял за възрастта си - нп
![]()
So free
Според мен годините нямат никакво значение.В много случеи даже по-малките момчета са много по-зрели от някои батковци....а за ръста - леко подтискащо ще е както за момичето така и за момчето![]()
Ем, предполагам ти сама трябва да решиш дали има значение. Ако теб те притеснява, просто няма как да стане.
I was born to live into a world that doesn't care...
http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
Дайте глас за HIM в България.
http://chocosville.myminicity.com/
На мен ми се струва некво кофти ако момчето е по-ниско, щото... и аз не знам що, но просто не върви, но ако има любов и хората не ги притеснява, не виждам нищо лощо.
We all have problems, mine are just more important than yours.
Както казва на братовчедка ми мъжа, който е по-нисък от нея - "Като се надигне да я целува и влиза по-навътре, сещате се кое".Аз лично не си падам по това момичето да е по-висока или по-дебела от мен, но не бих казал, че подобна връзка ще е смешна или нещо от този род. Вкус приятел няма.
Ама моля ви се, глупости. Откога разбирането, уважението, любовта в една връзка се определят от сантиметрите, с които някой е по-висок?Хлапащини.
..пък и не мисля, че съм човека, който да ви го казва, но ако поставяте такива безумни "предвартилени граници"....Това е по-смешно, отколкото да пренебрегнеш чувствата си , примерно защото той е по-нисък с 5 см )о боже мой , каква трагедия! ).![]()
I close my eyes and I smile knowing that everything is alright ..
Преди бях Богиня от Машината
2-3 см. според мен не се забелязват, а и хайде сега да не издребняваме.Отделно това една година не мисля, че въобще се забелязва.
я не ми обяснявай че съм била "хлапе" като съм гледала и см ... айдее няма нужда! Всеки си има вкус пък и няма как да си загубя чувствата към някой по-нисък защото трудно изобщо ще се появят такива .... пф йоще една голяма мъдра кака ....Първоначално написано от Прах
![]()
So free
xxixixix s tazi tema to4no mi dokosva6 sar4icetyaz imam takav nekav prob, ne specialno s nqkoi, ami po princip... smisal visoka sam si i ne si4ki mom4eta deka me radvat mn se nqkvi visoooki.. i ima i dr - vlubena sam vav obyvkite na tok4eta
![]()
i kvo staa trqq si tarsq nqkoi hiper visok za da e proporcionalno
ideqta e verny izglejda mnoyyyyyyy sme6ny ama ponqkoga e i sladyrsko
... kak da e.. li4no na men: gledam da si e po visok ama kato se zaribq po nqkoi i ne mi dreme viso4inata my
![]()
po-niskite sa s po-golemi...............umove![]()
![]()
sa seriozno-da ne ti puka
start to thing like a normal person and suicide yourselfs
0 {http://allsp.com}
/ll\
/\
NQKOI MOM4ETA MOJE I DA GO IMAT TOQ KOMPLEKS.AZ LI4NO MNOGO PUTI SUM VIZDALA DVOIKI PRI KOITO MOM4ETO E PO NISKO OT MOMI4ETO.ZA MEN TOVA NE E PROBLEM
За мен сьщо не е проблем...Даже сега си харесвам едно момче,малко по-ниско от мен,но пак за сметка на това е супер сладьк...![]()
![]()
![]()
Ем според мен няма зна4ение тва ако се оби4ат хората няма зна4ение колко са високи дебели .....само за годините имам претенции да не е мн по голям![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
[quote="Pafkata"]po-niskite sa s po-golemi...............umove![]()
![]()
sa seriozno-da ne ti puka
sigurno si nisuk![]()
Ne sum 79ti nabor ei
Ами според мен не е кой знае какъв проблем... Но пък са и рядко срещани такива двойки, по простата причина, че обикновено жената търси защита в една връзка... И може да я открие, ако мъжът вдъхва респектКоето ще рече, че поне е хубаво да е по-висок
Пък за разликата в годините... Хубаво е да не ходиш с недорасъл пубер
![]()
The smile on your face let's me know that you need me...There's a truth in your eyes saying you'll never leave me...The touch of your hand says you'll catch me if ever I fall...You say it best when you say nothing at all...
Това май е до лични разбирания.. Но лично аз не бих тръгнала с някой по-малък от мен на години..просто ме спира нещо,пък и не мисля,че биха се породили някви чувства в мен.. А за височината - момчето тряа да си е по-високо от момичето,така той вдъхва няква увереност.. Но пък,ако има няква малка разлика,тряа ли да я прайм проблем? - ест че не.Но за мен най сладко си е..ако момчето си е поо-восикичко от момичето.. \
/
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
Според мен ако момчето е по-малко от момичето с 1/2 години някъде не би трябвало да бъде проблем. Но ако е по-ниско с 5/10 см. някъде, би било малко кофти. Особено ако момичето е на високи токчета и разликата в ръста стане още по-голяма, и на мен ми стои много смешно. Аз веднъж бях видяла една двойка, в която момичето беша по-високо от момчето с половин глава някъде и те вървяха прегърнати. Ако момчето беше по-восоко от момичето или на една височина, биха изглеждали много сладки, но в техния случай стояха адски смешно.
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!