лятото работих в Созопол..не 2 места..като сервитьорка.
на първото шефа беше супер точен пич, много ме радваше, супер добре се държеше, счупвахме се от смях с него, помагаше ни в работата...колегата единия ми беше съквартирант, ебаси точния пич, няма да забрая как зверски се напушихме с него една вечер..леле, и валеше, и се счупихме от смях...другите колеги пак супер яките
напуснах, щот не ме кефеха смените и отидох да бачкам на "Метълското", пак в Созопол. нарочно казвам името, за да не се преебе някой
първо, малко пари
второ, колежките ми бяха чалгарки и изобщо не знаеха закво са там...
имах двама колеги, с които се разбирахме, единия още ме е яд, че му нямам никви координати..
та значи, шефката...се държеше ужасно. един стол да не съм оправила да стои както трябва, и ми вика половин час. праеше ме на гъз, добре,че съм си устата и поне и отговарях подобаващо. колко пъти обаче след като съм си тръгвала, съм се разцепвала от рев в квартирата, не е истина просто.. освен това накрая ме преебаха с парите..в смисъл, аз ги преебах, щото си тръгнах по средата на смяната, щот просто не издържах повече и ми преля...заклевам се, че секунди след като си тръгнах оттам, бях в квартирата, нахвърлях си багажа за 10 минути в раницата и се изпарих...и се почувствах толкова добре, колкото не се бях чувствала никога през последните 2 седмици. та, не ми дадоха 120 лева оттам, ама общо взето..реших, че няма да се занимавам. освен това бяха наговорили куп глупости на майка ми(която им звъня да се разправя за парите), бяха я заплашвали, че ще пращат някви хора да ме убиват едва ли не...
дайте идеи за отмъщение, щото догодина съм пак в созопол