Цитирай Първоначално написано от RAWRRR
Цитирай Първоначално написано от real-girl
Ох, ти винаги се правиш на много разбиращ нещата,с конкретно мнение за всичко, господин 'всезнайко', претендираш,че си наясно с всичко, че си толкова отракан, че няма какво да те затапи. Обаче дотолкова не съм съгласна с мнението ти,че няма накъде. ''Сервитьорка ли е, глупава е'' - така ли? Защо аз нямам подобни впечатления?! Работила съм като такава и мога да ти кажа,че се изисква високо ниво на интелигентност,защото има кодове,които трябва да се помнят и толкова много др. неща,които не възнамерявам сега да ти изреждам. И за някои други неща не съм съгласна с теб,но не възнамерявам да превръщам тук темата на някакъв спор. Просто не би имало смисъл, знам,че ще измислиш все някакъв 'затапващ' отговор,с който самочувствието ми ще слезе до нулата
А мога да ти кажа не само,че както ти се изказа 'има изключения' за нещата,които охарактеризира,то точно те са изключенията. (Ако схващаш...).
Както и да е. Сервитьорка съм била и никак не е лесно,но отношенията ми с шефа бяха завидно добри. Изкарах що-годе добри пари. Работата е трудна,изисква концентрация,добри нерви и търпение с всички тези клиенти със специфично своите си изисквания,но аз съм доволна.
Да права си.Мноооооооооого е трудно да се разботи като сервитьорка.Да работиш като такава е все едно да работиш като икономист,или като счедоводител.И в двата случея работиш със сметки.
Я,не се излагай.
Ако си на ученичка или студентка и работиш като сервитьорка еокей.Ама цял живот да работиш като такава не предполага високата интелигентност,за която говориш.Защото интелигентните хора,в днешно време са материалисти.А един материалист не се задоволява с 250 лева на месец.

Аз в момента не работя,а си търпя работа,в сферата на хотелиерството.Влече ме да съм рецепционистка в хотел.Работата е социална и забавна.Не е особено отговорна,но се плаща добре.
Все пак с моите лекции,които са по 12 часа,ще ми е малко трудничко..
Да, всъщност съм ученичка, но репликирах, понеже подобни изказвания ДРАЗНЯТ. Категорични, типично в негов стил и без грам истина в себе си. Затова и си написах мнението. Относно дали е професия за цял живот-разбира се,че не е. Но на етапа, в който се намирам аз например, е добре.