- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Работите ли?
Zdraveite,iskam da vi popitam rabotite li nqkude? Ako Da nai-veroqtno ste popadali na razli4ni rabotodateli i kolegi...kakvo mislite za otno6eniqta pomejdu vi?
т.7
krem4et0
Усмихвай се защото никога незнаеш кога някой ще се влюби в усмивката ти!
Аз и работа?!
Да, да![]()
Шеф ли е, задник е.
Сервитьорка ли е, глупава е.
С фешан дрехи/прическа ли е, няма да изкара повече от седмица.
Двойна смяна ли е, "ТИ" ще я получиш.
Стругар ли е, алкохолик е.
Не прави нищо добро, там си за парите.
Това са стереотипите, с които съм се сблъсквал.
Има изключения, но са рядки.
az ne ama mislq ot dr lqto da po4na nqkade mn iskam da sam manikuristka![]()
![]()
![]()
лятото работих в Созопол..не 2 места..като сервитьорка.
на първото шефа беше супер точен пич, много ме радваше, супер добре се държеше, счупвахме се от смях с него, помагаше ни в работата...колегата единия ми беше съквартирант, ебаси точния пич, няма да забрая как зверски се напушихме с него една вечер..леле, и валеше, и се счупихме от смях...другите колеги пак супер яките
напуснах, щот не ме кефеха смените и отидох да бачкам на "Метълското", пак в Созопол. нарочно казвам името, за да не се преебе някой
първо, малко пари
второ, колежките ми бяха чалгарки и изобщо не знаеха закво са там...
имах двама колеги, с които се разбирахме, единия още ме е яд, че му нямам никви координати..
та значи, шефката...се държеше ужасно. един стол да не съм оправила да стои както трябва, и ми вика половин час. праеше ме на гъз, добре,че съм си устата и поне и отговарях подобаващо. колко пъти обаче след като съм си тръгвала, съм се разцепвала от рев в квартирата, не е истина просто.. освен това накрая ме преебаха с парите..в смисъл, аз ги преебах, щото си тръгнах по средата на смяната, щот просто не издържах повече и ми преля...заклевам се, че секунди след като си тръгнах оттам, бях в квартирата, нахвърлях си багажа за 10 минути в раницата и се изпарих...и се почувствах толкова добре, колкото не се бях чувствала никога през последните 2 седмици. та, не ми дадоха 120 лева оттам, ама общо взето..реших, че няма да се занимавам. освен това бяха наговорили куп глупости на майка ми(която им звъня да се разправя за парите), бяха я заплашвали, че ще пращат някви хора да ме убиват едва ли не...
дайте идеи за отмъщение, щото догодина съм пак в созопол![]()
аз бях сервитьорка лятото...много благодаря..Първоначално написано от thefreak
![]()
искам да дам ценен съвет - преди да се хванете на работа, проучете мястото, разберете защо е напуснал този, на чието място отивате(ако има такъв)...щот много хора ме предупредиха за въпросното 'метълско' че от 10 момичета 5 си тръгват като мен..ама нали съм твърдоглава, викам ае на мен няа ми се случи
а и да имах едва ли щях..Първоначално написано от 182+44_4adel
![]()
"Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."
Ох, ти винаги се правиш на много разбиращ нещата,с конкретно мнение за всичко, господин 'всезнайко', претендираш,че си наясно с всичко, че си толкова отракан, че няма какво да те затапи. Обаче дотолкова не съм съгласна с мнението ти,че няма накъде. ''Сервитьорка ли е, глупава е'' - така ли? Защо аз нямам подобни впечатления?! Работила съм като такава и мога да ти кажа,че се изисква високо ниво на интелигентност,защото има кодове,които трябва да се помнят и толкова много др. неща,които не възнамерявам сега да ти изреждам. И за някои други неща не съм съгласна с теб,но не възнамерявам да превръщам тук темата на някакъв спор. Просто не би имало смисъл, знам,че ще измислиш все някакъв 'затапващ' отговор,с който самочувствието ми ще слезе до нулатаПървоначално написано от thefreak
![]()
А мога да ти кажа не само,че както ти се изказа 'има изключения' за нещата,които охарактеризира,то точно те са изключенията. (Ако схващаш...).
Както и да е. Сервитьорка съм била и никак не е лесно,но отношенията ми с шефа бяха завидно добри. Изкарах що-годе добри пари. Работата е трудна,изисква концентрация,добри нерви и търпение с всички тези клиенти със специфично своите си изисквания,но аз съм доволна.
Look deep inside me ...
Аз не работя,но много ми се иска да се хвана някъде лятото.
Нашите добре ме спонсорират,но искам пълна НЕзависимост.
Освен това лятото бях на почивка в Созопол/военно почивния дом/.
Винаги...
когато отивах на закуска,обяд и вечеря в закусвалнята си имаше сервитьорчета.И ми стана много яко като ги гледах как се кефят и
се забавляват заедно и много ми се прииска да съм на тяхно място...найс![]()
Walk go home boy...
Да, работя в рекламна агенция. С шефовете се разбирам, а и те много, много не ми правят забележки, защото шеф ми се води брат ми. Колегите са печени хора, помагат ми с нещата, които ме затрудняват. Особено в началото, не беше никак лесно.
Да права си.Мноооооооооого е трудно да се разботи като сервитьорка.Да работиш като такава е все едно да работиш като икономист,или като счедоводител.И в двата случея работиш със сметки.Първоначално написано от real-girl
![]()
![]()
![]()
Я,не се излагай.
Ако си на ученичка или студентка и работиш като сервитьорка еокей.Ама цял живот да работиш като такава не предполага високата интелигентност,за която говориш.Защото интелигентните хора,в днешно време са материалисти.А един материалист не се задоволява с 250 лева на месец.
Аз в момента не работя,а си търпя работа,в сферата на хотелиерството.Влече ме да съм рецепционистка в хотел.Работата е социална и забавна.Не е особено отговорна,но се плаща добре.
Все пак с моите лекции,които са по 12 часа,ще ми е малко трудничко..
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
К'во значи нямам години?Аз работя от 15 годишна,някой нещо да ми е казал?Първоначално написано от extreme_
И за да работиш като администратор в хотел не се изисква кои знае какво.Не е мн удачно да критикуваш която и да било работа,защото СРАМНА РАБОТА НЯМА!Първоначално написано от RAWRRR
Я недей вика! Ми ако е на 13?! Или 14?!Първоначално написано от kPuCkA
"Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."
Да, работя.
Разбирам се с колегите и шефа.
Да, всъщност съм ученичка, но репликирах, понеже подобни изказвания ДРАЗНЯТ. Категорични, типично в негов стил и без грам истина в себе си. Затова и си написах мнението. Относно дали е професия за цял живот-разбира се,че не е. Но на етапа, в който се намирам аз например, е добре.Първоначално написано от RAWRRR
Look deep inside me ...
Не работя. Само веднъж съм работила за.... 20минути и се отказах. Беше пълна глупост. После "шефката" беше бясна.Ама не можех да се занимавам с глупости за смешни пари.
![]()
Та предпочитам да завърша образованието си и тогава да работя нещо прилично с добра заплата.
Това е детски трудПървоначално написано от kPuCkA
и е наказуемо в белите страни
![]()
Но ние сме в Казахстан, тъй че.... може![]()
Че ти чу ли ме да викам?Първоначално написано от Rock & Roll Queen
Vsu6tnost v Germania e razre6eno da se raboti ot 13 no niakakuv opredelen broi 4asove.Az li4no na tolkova se hvanah da raznasiam vestnici ma be6e mn tupo i se otkazah o6te purvia mesec...Първоначално написано от Борат
![]()
Работя, да. Колегите и шефовете ми са строителни работници, тъй че обикновено се чувствам като батко в детската градина...Глупавички са почти всичи, но има и някои приятни изключения. С шефовете се разбирам перфектно, защото си върша работата добре, даже понякога се допитват до мен за съвет...
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
тц, още съм малка![]()
през лятото работих около месец някъде, като касиерка в магазин, добре, че поне беше за малко..![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?