- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първо гадже
Първата сериозна връзка ми беше, когато бях на 15 г., а той беше на 18 г. и сега сме заедно.
На 15 бях...
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Първо гадже... ми аз бях на 13,а той на 15.. бяхме дълго време заедно,но кфа връзка беше.. лелеей..![]()
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
Тръгнахме с него месец преди да навърша 16 и месец, след като той стана на 17. Все още сме си заедно и се надявам скоро нашата приказка да не свършва![]()
![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
аз на 16 а той на 17![]()
do sega nikoga ne sum imala seriozna vruzkamaximum 2 meseca i krai ne znam zashto no vsqko momche s koeto izlizam v posledstvie se okazva pulen kreten?!??!?!
nakraq shte zema da stana monahinq
![]()
амииииииииииии с момче - аз на 13 , той на 19 , а с момиче - аз на 14-15 , тя на 18![]()
"сериозна" до колкото може да се каже на 14...тои беше на 22
![]()
НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/
nz kak re6i 4e sam na 15,samo 1 godina li misli6 4e moje da sme zaedno...na 16 sam(po4ti 17)Първоначално написано от GregoryHouse
,a za6to pita6?
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
amii na 15 mi be6e purvoto seriozno i oshte sum s nego ...sq sum na 16.. sichko drugo predi tfa e bilo decka rabota
When boys stop being assholes...I'll stop being a bitch... (sun)
emi parvoto mi gadje be6e na 11 a seriozno na 14 . to az o6te sam s nego sega sam na 15 a toi na 17
Don't say that its over
I'd kill to be closer
A moment i'm passing to you
But to me
I will wait
And i'll take
Anything with your name
Don't say that its over
You can't live without me
аз 14 тя 15![]()
Спасете форума от глупави спамери, пишете все повече смислени теми, и сложете този текст в подписа си!
Мии.. аз 15, а той на 18 :P
Всички сме направени от едно тесто, разликата е в това колко сме печени!
с момичеПървоначално написано от ~S~E~R~E~N~I~T~Y~
![]()
ти си ми идол вече
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
az bqh na 13 toi na 17 bqhme 4 meseca zaedno![]()
![]()
![]()
posle est si pisnahme
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()