.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Как да му покажа,4е ве4е искам целувка?

Ходя с едно мом4е от няколко дни.Вси4ко е супер.Познаваме се отдавна,но нищо пове4е от приятелство досега.Излизаме си,гушкаме се,зака4аме се....страхотно.Целунахме се,но без език.Някак не знам...мен ми е притеснено да посегна да го целуна...той намеква и аз също,но нищо. Искам съвет как да го предразположа да ме целуне?И моля ви не ми казвайте аз да го направя...просто ми е супер притеснено.Не знам какво да правя.Може ли съвет4ета.

Голям фен
    setih se 4e moje da mu napi6e6 nqkoe zaka4livo sms 4e

Мега фен Аватара на koalka
    Е, нали вече сте се целунали?

Ами, целуни го ти.Какво толкова се притесняваш, като виждаш, че те харесва...

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Е, нали вече сте се целунали?

Ами, целуни го ти.Какво толкова се притесняваш, като виждаш, че те харесва...
    Винаги съм така при 1-вата целувка с някое мом4е.Просто съм си такава и ме е страх да правя 1-вата кра4ка в това отношение.

Град
    някъде там...
    Кажи му го с устата си!
    А и кво толкова да го целунеш ти?
    Обшо взето, всичко общо е взето!

Град
    Shumen
    of ...........az ako imah gadje ..prosto 6tqh da ostana s nego na same .......i 6tqh da sko4a da go celuna 4e ni6to 4udno i do pove4e da se stigne
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Град
    Белене

Ne se pritesnqvai da go celune6

Az bqh v sy6tata sityaciq. Stanah priqtel s tova momi4e. Imahme nie kato vas zaka4ki pregrytki i t.n. Ponqkoga si namekvahme 4e se haresvame, no nikoi ne predprie pyrvata stypka. Nikoi ne celuna drugiq i taka, dokato nakraq se ot4ujdihme i sega ve4e vseki poe po svoq put. sega syjalqvam ujasno 4e ne sym q celunal. Za tova se prestra6i ne se pritesnqvai napravi go spontano i kogato go napravi6 ne kazvai ni6to neka toi da ti otvyrne

Ami tei kato gledam i dvamata ste sramejlivi.No taka nemoje da sashtestvyva ena vrazka kogaty nito mom4eto nito momi4eto predpriemat neshto.Ako iskash da si s nego celyni go i tolkos....kfo tolkova prosto ena celyvka. YSPEH!

Голям фен
    Град
    Имам :)
    Гушни си го, цункай го по бузката, но не бързо, като друг път, а малко по-нежно и не се отдръпвай веднага. Дай му възможност да се замисли. Кажи му нещо от вида на - "Ей много си сладък". Ако и тогава не се усети ще трябва да чакаш.
    П.П. Гледай да сте си само двамата.

Ami,az su6to se 4udeh skoro nad tova :P No to idva spontanno,ti 6te useti6.6tom se haresvate naistina,ne6tata 6te se naredqt ot samo sebe si.Ne gi nasilvai,i nai-vajnoto-ne se pritesnqvai Za da si govtova,kogato momentut nastupi
    I take a couple uppers
    I down a couple downers
    but nothin' compares to there blue and yellow purple pills :P:P
    Don't stop me Now.
    Cuz
    I'm having a Good Time

Както ти казаха ако нещо трябва да се случи то просто ще стане. Не се притеснявай и си прекарвай добре с човека. Момента с първата неудобна целувка ще дойде и ще мине. Не знам пробвай да го погледнеш настойчиво и продължително докато се гушкате. Явно се харесвате така, че рано или късно тази игра, която сте подхванали ще приключи и ще си бъдете двойка

Супер фен
    zna4i otivate na kafe piete alkoholni kokteilli kym 9 izlizate ot kafeto trygvate da te izpra6ta nabarai go i go celuni kakto si znae6 dori i da se skonfuzi situaciqta vse pak ste podpiinali nqq da e problem

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Две домашни ракии и почваш да му смучеш сливиците
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    (: Русе :)
    Награби го без много приказки
    So free

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    xaxaxasxaxa tova beshe dobro
    Prosto se priblijavash kum nego i ako naistina se haresvate mnogo nqma kak da ne se sluchi.AKo ne prosto mu kaji "ei moga li da te celuna:Pp?" Pogovorete si ne e mnogo slojno
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Tedi_sheep
    Guest
    Той явно се притеснява също като теб.Няма страшно мила просто му кажи, че искаш да те целуне с език, понеже много го харесваш.Така няма как да се отдръпне, хем ще погъделичкаш самочувствието му и ще му дадеш кураж....

Град
    shumen
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    xixixix... e tva be6e nai to4no ama ne moga da razbera nali hodite - kak tei ne si gy namlqskala do sega

6te doide vreme kogato nqma da moje da 4aka pove4e

Фен
    Град
    sofia
    ne se pritesnqvai...vie ste ot nqkolko dena zaedno...i moqta celuvka s biv6iq ne be6e o6te paviq den...no posle be6e dna ot nai hubavite... 6te vidi6 vsi4ko 6te se podredi...namekni mu malko...celuvai go malko po 4esto...i vsi4ko 6te se polu4i 6te vidi6...
    pojelavam ti uspeh...i ne se pritesnqvai

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Може мом4ето да не може да се целува
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Град
    LuNaTa
    аз винаги 4акам мом4ето да ме целуне..нз просто съм такава и не ми се е слу4вало такова нещо..нз манекми му ..тва онова ..или ако не ти разбере намека давай направо ..успех
    това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от rihannka
    аз винаги 4акам мом4ето да ме целуне..нз просто съм такава и не ми се е слу4вало такова нещо..нз манекми му ..тва онова ..или ако не ти разбере намека давай направо ..успех
    ne znam no i az nikoga ne zapochvam putva

това,че трябва да отидеш при него и да му кажеш че искаш да го целунеш с език са пьлни глупости,та ти да не си в детската градина!!!просто се доближи до него,ама по-близко така и го погледни в очите.нещата ще се получат от самосебеси.просто трябва да усети близостта и искренността ти.това е начина според мен.пробвала сьм го при по-срамежливите момчета.
    УСПЕХ ти желая!!!
    ЖИВЕЙ ДНЕС , ЗАЩОТО ВЧЕРА НЯМА ДА СЕ ВЪРНЕ , А УТРЕ МОЖЕ ДА НЕ ДОЙДЕ !

Никой не умира девствен , защото животът преебава всички !

Цитирай Първоначално написано от ANGEL4E
    ne se pritesnqvai...vie ste ot nqkolko dena zaedno...i moqta celuvka s biv6iq ne be6e o6te paviq den...no posle be6e dna ot nai hubavite... 6te vidi6 vsi4ko 6te se podredi...namekni mu malko...celuvai go malko po 4esto...i vsi4ko 6te se polu4i 6te vidi6...
    pojelavam ti uspeh...i ne se pritesnqvai
    =D>
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си