- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да му покажа,4е ве4е искам целувка?
Ходя с едно мом4е от няколко дни.Вси4ко е супер.Познаваме се отдавна,но нищо пове4е от приятелство досега.Излизаме си,гушкаме се,зака4аме се....страхотно.Целунахме се,но без език.Някак не знам...мен ми е притеснено да посегна да го целуна...той намеква и аз също,но нищо.Искам съвет как да го предразположа да ме целуне?И моля ви не ми казвайте аз да го направя...просто ми е супер притеснено.Не знам какво да правя.Може ли съвет4ета.
setih se 4e moje da mu napi6e6 nqkoe zaka4livo sms 4e![]()
Е, нали вече сте се целунали?![]()
Ами, целуни го ти.Какво толкова се притесняваш, като виждаш, че те харесва...
Винаги съм така при 1-вата целувка с някое мом4е.Просто съм си такава и ме е страх да правя 1-вата кра4ка в това отношение.Първоначално написано от koalka
Кажи му го с устата си!
А и кво толкова да го целунеш ти?![]()
Обшо взето, всичко общо е взето!
of ...........az ako imah gadje ..prosto 6tqh da ostana s nego na same .......i 6tqh da sko4a da go celuna 4e ni6to 4udno i do pove4e da se stigne![]()
![]()
![]()
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Az bqh v sy6tata sityaciq. Stanah priqtel s tova momi4e. Imahme nie kato vas zaka4ki pregrytki i t.n. Ponqkoga si namekvahme 4e se haresvame, no nikoi ne predprie pyrvata stypka. Nikoi ne celuna drugiq i taka, dokato nakraq se ot4ujdihme i sega ve4e vseki poe po svoq put. sega syjalqvam ujasno 4e ne sym q celunal. Za tova se prestra6i ne se pritesnqvai napravi go spontano i kogato go napravi6 ne kazvai ni6to neka toi da ti otvyrne
Гушни си го, цункай го по бузката, но не бързо, като друг път, а малко по-нежно и не се отдръпвай веднага. Дай му възможност да се замисли. Кажи му нещо от вида на - "Ей много си сладък". Ако и тогава не се усети ще трябва да чакаш.![]()
П.П. Гледай да сте си само двамата.
Ami,az su6to se 4udeh skoro nad tova :P No to idva spontanno,ti 6te useti6.6tom se haresvate naistina,ne6tata 6te se naredqt ot samo sebe si.Ne gi nasilvai,i nai-vajnoto-ne se pritesnqvaiZa da si govtova,kogato momentut nastupi
![]()
![]()
I take a couple uppers
I down a couple downers
but nothin' compares to there blue and yellow purple pills :P:P
Don't stop me Now.
Cuz
I'm having a Good Time
Както ти казаха ако нещо трябва да се случи то просто ще стане. Не се притеснявай и си прекарвай добре с човека. Момента с първата неудобна целувка ще дойде и ще мине. Не знам пробвай да го погледнеш настойчиво и продължително докато се гушкате. Явно се харесвате така, че рано или късно тази игра, която сте подхванали ще приключи и ще си бъдете двойка![]()
zna4i otivate na kafe piete alkoholni kokteilli kym 9 izlizate ot kafeto trygvate da te izpra6ta nabarai go i go celuni kakto si znae6 dori i da se skonfuzi situaciqta vse pak ste podpiinali nqq da e problem
Две домашни ракии и почваш да му смучеш сливиците![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Награби го без много приказки![]()
So free
xaxaxasxaxa tova beshe dobroПървоначално написано от tuzaro
![]()
Prosto se priblijavash kum nego i ako naistina se haresvate mnogo nqma kak da ne se sluchi.AKo ne prosto mu kaji "ei moga li da te celuna:Pp?" Pogovorete si ne e mnogo slojno![]()
Той явно се притеснява също като теб.Няма страшно мила просто му кажи, че искаш да те целуне с език, понеже много го харесваш.Така няма как да се отдръпне, хем ще погъделичкаш самочувствието му и ще му дадеш кураж....![]()
xixixix... e tva be6e nai to4noПървоначално написано от tuzaro
ama ne moga da razbera nali hodite - kak tei ne si gy namlqskala do sega
![]()
![]()
ne se pritesnqvai...vie ste ot nqkolko dena zaedno...i moqta celuvka s biv6iq ne be6e o6te paviq den...no posle be6e dna ot nai hubavite...6te vidi6 vsi4ko 6te se podredi...namekni mu malko...celuvai go malko po 4esto...i vsi4ko 6te se polu4i 6te vidi6...
![]()
pojelavam ti uspeh...i ne se pritesnqvai![]()
Може мом4ето да не може да се целува![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
аз винаги 4акам мом4ето да ме целуне..нз просто съм такава и не ми се е слу4вало такова нещо..нз манекми му ..тва онова ..или ако не ти разбере намека давай направо ..успех![]()
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
Първоначално написано от rihannka
ne znam no i az nikoga ne zapochvam putva
това,че трябва да отидеш при него и да му кажеш че искаш да го целунеш с език са пьлни глупости,та ти да не си в детската градина!!!просто се доближи до него,ама по-близко така и го погледни в очите.нещата ще се получат от самосебеси.просто трябва да усети близостта и искренността ти.това е начина според мен.пробвала сьм го при по-срамежливите момчета.
УСПЕХ ти желая!!!
ЖИВЕЙ ДНЕС , ЗАЩОТО ВЧЕРА НЯМА ДА СЕ ВЪРНЕ , А УТРЕ МОЖЕ ДА НЕ ДОЙДЕ !
Никой не умира девствен , защото животът преебава всички !
=D>Първоначално написано от ANGEL4E
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!