.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Ако можете да помогнете.....

iskam da popitam nqkoi ima li telefona Samsung E900?i dali e dovolen ili e razo4arovan ot nego?ako mojete mi pomognete,mersi predvaritelno

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!

Град
    Inside the temple
    Братовчедка ми го има и покрай нея съм го наблюдавала.

Твърде джиджава работа е според мен. Това е телефон, с който да се фукаш, за сметка на практичността му, с тия touch-бутончета.

Прави много хубави снимки. Към батерията нямам забележки, защото напоследък Самсунг доста си подобриха качеството на батериите. Иначе преди какви дърва бяха... ужас

Има Блутут, свързва се със Сони Ериксон, което значи, че не е от онези телефони, които изобщо не могат да комуникират и са досадни.

Типичният женски модел. Ако човек държи на практичността и функционналността повече отколкото на имиджа, не би посегнал към него.
    When I love, I love.

Град
    L.A. \ Moscow
    хах аз имам такъв телефон не ме ебе че е женски! на мен ми харесва! мойта логика е щом не е розов значи е добре мн е гоин телефона! стига да се приспособиш към сензорите! снимката е страхотна и мп3ките са с добро каччество! блутута е супер! нали знаеш че има цака и да теглиш без да ти пращат но това не е само при Е900 купи си го! няма да се разочароваш! аз съм с него още от както излезе
    Raise your fist!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си