внасям малко пояснение.. момичето, което е на 14 (и което истински харесвам) преди още да се познаваме харесваше друго момче, 1 година по-малък от мен (само че аз изглеждам доста по-зрял според хората). тя ми каза че като е имала в предвид че ме "харесва но не достатъчно" е искала да ми каже, че не толкова колкото все още харесва това първото момче, (работите покрай тях не потръгнаха- той тръгна с друга) но първата и любов.. знаете. докато той не беше я отрязал обаче тя ми пращаше по 18743534 смса че ако тръгнат би и било много трудно защото ме харесва. е.. днеска в у-ще ме гледаше както казаха приятелите ми "влюбено" , аз това си помислих също. на там вървят работите обаче че май нищо няма да стане и ще съм страничен наблюдател. вътрешно нещо ми казва " не се занимавай с келеша не виждаш ли че не знае какво иска", иска ми се да приключа това по някакъв начин и да не се занимавам, но в момента не мога защото толкова съм започнал да хлътвам че... а и оня другия е такъф мухлио от една гледна точка че... това още повече ме обижда. диагноза - разбито сърце започвам да чувствам още по-голяма празнина. толкова е заплетено всичко че не му се вижда края.. в момента се питам защо изобщо ми трябваше да се забърквам, ето че стана прекалено късно..