Значи,точно това е лошото че нямам с никой от класа връзка.. за никоя стара приятелка не се сещам,т.е сещам се за 1,ама тя сама ме заеба преди време и предпочете да излиза с по "готини" от мен.Такаче няма какво да и се натрапвам,имам скайпа на още едно момиче от класа,но тя също си има предостатъчно приятели и едва ли и се излиза с мен.На други от класа сециално момичета нямам скайп или някакъв телефон да им звънна.... Това да изляза из парка и да се запознавам с всеки срещнат не ми допада... Не съм с толкова отворена така да го кажа... Около блока ми има хора,които са на моята възраст но те също си излизат с тяхни си компаний.. Цели команий... Даже понякога някои ме гледат на кръв...Не мога да си обясня защо,какво съм им направила ама се случва да срещна някое непознато момиче с 1,2 приятелки и ме гледат мноо злобно,направо ми идва да ги пребия... Естесвено ако имах достатъчно кураж .... Та това е в общи линий.. Приятел си имам да,но се виждаме адски рядко и вече ми стана много безинтересно това момче...Даже почва да ме дразни.Не сме си писали даже от 2 дни.Аз уж му се цупя.. И да,това правя... Та него сигурно скоро ще го късам защото имам шансове да тръгна с бившия си който силно казано го обичам...Ама пък той ще ми разбие сърцето,щото много се е променил и по-добре май да не тръгвам и с него.. Оф вече незнам какво да правя... Навлизам в други теми,гаджетата нямат нищо общо с приятелките... Да и аз не съм съгласна че в интернет няма свестни хора... Има и затова се обърнах към вас,предложението ми още е в сила,в случай че някой го интересувам!По скайпа не си пиша с много хора... Г/д 3-4 момчета и то не непрекъснато,а за момичета даже не се сещам,имам такива сред абонатите си,но с повечето даже не се познаваме... Пък и те като повечето едва ли ще им се занимава с мен... Това е на кратко.. То май стана дългичко де сри за което... Ако някой иска нека пише на скайп,както казах предложението ми е в сила,щото знам че в тийнпроблем има свестни хора и за това се обърнах и точно към тях(т.е към вас)