"търси де" не е подходящия отговор. не можеш да хукнеш навън с цел да си намериш приятели, или да почнеш да питаш на всеки човек който изглежда свестен " искаш ли да станем приятели".
та.. звучи ми много познато- да си нямаш приятели. Това престана да ми е голям проблем, след като се уверих, че повечето приятелства се изграждат върху това да изглеждаш готин, или ако имаш някаква полза. и както някой преди мен каза, "по-добре без отколкото с лицемери".
Малко е смешно ми звучи> ако има свестни момичета , които да искат да ми станат приятели да ми пишат. Виж, това звучи като обява. По-добре когато срещнеш някоя която има същите интереси като теб, или ако видиш че има същите възгледи, можеш да почнеш някакъв разговор, и това да ви води до приятелство. И затова май е по-лесно да се намери по нета- поне първоначално можеш да наблюдаваш. Има много свестни момичета, но дали пък ще се разбереш с тях.
не знам какъв съвет да дам, бих искала да ти помогна. Щом мислиш че ще си допаднете с някоя от форума, й пиши. Не губиш нищо.