- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Нямам приятели
Какво като ти има скайпа ? Да не значи че ти е вързала![]()
ПС : Не се притеснявай Раде ... Кога и проста на Петя , тогава и на него ще му върже ...![]()
Човекът с много лица - да това е Борат - мил,груб, невинен - да това е той - ангел, но без крила - защо ли - ми не вярва в любовта, а само тя дава крила(с изключение на Red Bull де).
П.П. Паднал ангел![]()
Не за вражда, за обич съм създадена!
Хаха това намек ли беше![]()
Аз даже незнам да му имам скайпа... Но щом казва...Бтв,не смятам да се занимавам с него
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Раде направихме 1 добро дело =D>
Миии, аз мога да ти кажа само скайпа си, ще ти пиша ЛС, и там ще си поговорим..![]()
Ох милатаако искаш някой по-откачен с който да си пишеш в скайп пиши ми ЛС
![]()
Излизай си с гажето тогава, запознай се компанията му.
Приятелствата винаги почват с малко нахалство. Ти отказваш да ти се подаде ръка, следователно идва да си зададем няколко въпроса.Първоначално написано от monityY
1. Прекалено надута ли си ?
2. Мразят ли те хората, които познаваш ?
3. Какви са твоите комплекси ?
I’m gonna put on a iron shirt, and chase satan out of earth I’m gonna send him to outa space, to find another race...
еххх ... писахме си 1 ден в скаип аз ти напълних главата с инфо за наркотиците и секса и ти се отказа да ми пишешкофти ... явно и аз не ти допадам ..
![]()
Love you Kris !!!
mm ne si edinstvena - svikvai - dobre do6la v kluba na izostavenite ot fr![]()
![]()
![]()
![]()
ami purvo vij kakvi komntar4eta otpravq6 i posle si pomisli za6to nqma6 priqteli,(ne se durja grubo) \/
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Скайпа ми е ni_ni_3,ако искаш пиши.
Не ти трябват приятели.......![]()
ei macko ne,ostanala si s greshno vpe4atlenie ama sred 700 abonata ti izgubih skype prosto ne pomnq kuf beshe ae pishi mi v skype i she si lafkame,mn si pechena dajeПървоначално написано от {{{SuN4o}}}`F
s mn losho mnenie za mene ostavate vsi4ki
![]()
Mersi!
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
И аз съм така. Направи си блог, помагаАз се занимавам сама със себе си и трябва да ти кажа, че ми е много по-добре. Никой не може да ме нарани по простата причина, че за никого не ми дреме. Не че не искам приятели, искам, но някак си не се получава и не можах добре да се впиша в класа си. Поддържаме добри отношения, но не се движа с някоя от групичките или да си лафя всеки ден с някого. На моменти даже не знам какво да кажа. Свиква се
![]()
Memento moriendum esse!