.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30
    Повече от фен

Какво ще си помислите?

Така ще започна от там:Значи преди 6 месеца се запознах с едно момче и адски много го харесах, но той ми каза, че между нас не може да има нищо.Привличам го много, но смао сексуално, нищо повече.И най-интересното е, че единственото нещо, което искам да правя с него е секс.Не искам разни блуткави любовни истории.Иска ми се само да спим заедно, да стана и да си тръгна като че не го познавам, нищо повече.И сега моят въпрос към вас е дали според вас да му кажа и да правим секс (без нищо повече), което идеално ме устройва, или да си мълча.И още нещо, дали ще си помисли, че съм някаква курва?Момчета, какво бихте направили ако някое момиче ви каже че иска само секс, какво бихте си помислили?
    Благодаря предварително!
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Голям фен
    ti - nego, toi-tebe... kyv e problema? ako si nqma priqtelka nqma ni6to lo6o. az naprimer bix se syglasil vednaga, vyob6te nqma si mislq dali si kurva ili ne. aideee za koga 4aka6 , otivai pri nego i \/ \/
    Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Ако е готина въобще няма да мисля ... но ако е УЖАСНИЦА отлита на юг... имах подобно предложение но не беше никаква оферта - момичето беше много зле .. само като си представех че може да правя секс с тва същество и по 1 седмица не можех да си го дигам... общо взето предпочитам да си удрям по една бастунка пред тва да правя секс с УЖАСНИЦА!!! . . . Но ако девойчето е наточено и засукано бонбон ...няма мъж който да не си мечтае за подобно нещо -СЕКС след което остава сам
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

мм че щом и двамата искате само секс какъв ви е проблема
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Ами .. не съм момче,не знам какво би си помислил.. но щом и двамата искате неангажиращ секс .. защо не ? Стига да не ти става навик ..

Град
    ПрИ Теб
    6tom i dvamata iskate samo sex i ni6to pove4e.Hodi mi kaji pak kvoto stane!!
    дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}

Май няма проблем да му кажеш.А относно курва ли ще си - ти как наричаш момичетата, които спят с някой и си тръгват просто така на следващата сутрен все едно нищо не се е случило?
    Не за вражда, за обич съм създадена!

Цитирай Първоначално написано от DivoTo_KoTe
    Ами да! При условие, че знаеш, че и той не иска нищо ангажиращо - действайте (Въпреки че аз лично не одобрявам такива връзки, но всеки с мнението си...) + това при такива условия едва ли ще си помисли нещо лошо... Виж ако иска сериозна връзка пък ти му кажеш, че искаш секс за една нощ вече е друго нещо!
    Ае приятно прекарване!

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Какво те интересува какво ще си помисли?
    - Всички авто-части на едно място!

Град
    v k16ti
    +1
    start to thing like a normal person and suicide yourselfs
    0 {http://allsp.com}
    /ll\
    /\

Град
    Асеновград, България
    Ами не можеш да си сигурна какво би си помислил за теб, но можеш да му го предложиш, щом само това искаш.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Tedi_sheep
    Guest
    Не виждам друг начин!Не изпускайте момента, легнете си......Човек трябва да се страе да си угажда на душицата!Ако това е толкова курвенско, тогава повечето сме курви Просто знаем как да получим, това от което се нуждаем По-добре секс, от колкото да се бия като мъжкарана и да псувам като хамал

Цитирай Първоначално написано от Pafkata
    +1
    Още един тука? Стига с това втълпяване, че ще те помислят за курва. И да те помислят, боли те фара. В крайна сметка, човек живее заради малките удоволствия. Ако умее да си ги достави. Е*и и не му мисли.

Друг е въпроса, ако ти се чувстваш некомфортно от това. Тогава защо се насилваш излишно?

Град
    София
    [quote="Mar1naОще един тука? Стига с това втълпяване, че ще те помислят за курва. И да те помислят, боли те фара. В крайна сметка, човек живее заради малките удоволствия. Ако умее да си ги достави. Е*и и не му мисли.

Друг е въпроса, ако ти се чувстваш некомфортно от това. Тогава защо се насилваш излишно?[/quote]

много ясно,няма да му мислиш,а и няма никой да те помисли за кърва,е може би тия по на 12-13 години....в секса без обварзване няма нищо лошо,всеки някога е имал полово дригарче или някога ще има ,не обръщай внимание на хорското мнение,ако тярбва да живееш както искат и както на тях им харесва по-добре иди и се гръмни.....

[quote=temito]
    Цитирай Първоначално написано от "Mar1naОще един тука? Стига с това втълпяване, че ще те помислят за курва. И да те помислят, боли те фара. В крайна сметка, човек живее заради малките удоволствия. Ако умее да си ги достави. Е*и и не му мисли.

Друг е въпроса, ако ти се чувстваш некомфортно от това. Тогава защо се насилваш излишно?[/quote

много ясно,няма да му мислиш,а и няма никой да те помисли за кърва,е може би тия по на 12-13 години....в секса без обварзване няма нищо лошо,всеки някога е имал полово дригарче или някога ще има ,не обръщай внимание на хорското мнение,ако тярбва да живееш както искат и както на тях им харесва по-добре иди и се гръмни.....
    Е, не може да не се съобразява от малко с мнението на околните. Все пак живеем с хора, а не с животни. Въпросът е да не позволи те да са й навигатор в живота. А не тотално да ги игнорира.

Град
    *in a pink dream*
    a znachi , kogato momiche iska samo sex , e kurva , a kogato momche iska samo sex e normalno ??? ako ne si obvyrzana , nqma nishto losho da go napravish
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Цитирай Първоначално написано от miss california
    a znachi , kogato momiche iska samo sex , e k***a , a kogato momche iska samo sex e normalno ???
    Защо пък да е така ?!

Кажи му Момчетата харесват директни момичета, особено по тема секс Може да откаже, може и да приема, но от начина по който му го кажеш ще си проличи дали си курва :P а не от желанието ти само да спиш с него
    Даже и на край света, и в сърцето на врага, твоето име ще се пее, твоето знаме ще се вее. Айде, айде ЦСКА ние в тебе се кълнем, няма да те предадем, ако трябва ще умрем!!!

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    На колко години си?

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Повече от фен
    На 16 съм.
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Повече от фен Аватара на [m!s$_k@pr!$]
    Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от DIVINE_TIME
    Ами .. не съм момче,не знам какво би си помислил.. но щом и двамата искате неангажиращ секс .. защо не ? Стига да не ти става навик ..
    точно казано
    Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!

Това понятие курва много ме дразни мен.Дойде някое момич и му се прави секс с мем и на мен с нея , но тя веднага трябва ходим щото и наче съм кърва....
    Вобще не е така курвите правят секс за пари за мен за това не виждам проблем след като и двамата искате.....

Град
    Shumen
    Emi kak nqma te pomisli za kurva be ???To taka izliza Abe 4ukaite se tam kvot izkate pravete .........ama az ne vijdam ni6to lo6o v tova da spish vedn1j s nego \/
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Цитирай Първоначално написано от ubuntu
    Ако е готина въобще няма да мисля

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    първо на първо си малка за какъвто и да е секс, да не говорим за необвързващ секс. Ок на 16 си, имаш си приятелче, уж се обичате и правите секс. Ама на 16 да правиш секс, защото ти се прави секс и само това с някой е мноооого жалко и беумно. Ти си решаваш, но за мен не е нормално 16 годишна............да предлага секс на когото и д е!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си