.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    spored men vyobshte ne trqbva da ti puka kvo bi si pomislil,shtoto kakto ti si se navila da se chukash s nego,tochno taka se e navil i toi i ako toi si misli neshto za teb,to i ti mojesh,bahti lekiq da ne go e nameril na pytq :P
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

На твое място не бих го направила. Ако си мислиш, че такава връзка те удовлетворява, никой няма право да ти казва дали да го правиш, или не.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен
    tva pak e super qko da si ima6 nqkoi samo za sex,unikalno prejivqvane,a az sa6to sam mn otkrovena i si kazvam na mom34e kogato iskam da go 4ukam-vazbujda gi ujasno
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

ako re6enieto na problema e SEX togava go napravete

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    Цитирай Първоначално написано от DIVINE_TIME
    Ами .. не съм момче,не знам какво би си помислил.. но щом и двамата искате неангажиращ секс .. защо не ? Стига да не ти става навик ..
    и аз съм на тва мнение, още повече че и аз съм в същата ситуация, или по-точно подобна-разликата е там че аз имам момче което иска, на мен ми се прай секс но не и с него и сега си търся някой жребец имаш садистични наклонности
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си