- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Всичко за развитието
..
Продавам ръчно изработени бижута :]http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=403305
и момичета НЕДЕЙТЕ да плувате много ;д защото когато ходим много на плуване ставаме по плоски .. сигурна съм .. само не плуване![]()
Продавам ръчно изработени бижута :]http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=403305
Не би ли трябвало да е точно обратното? Все пак, се образуват гръдни мускули... Аз ходя от близо година и нищо подобно не съм забелязалаПървоначално написано от SmAllViILee
![]()
Аз съм на 15 и проблемът ми е следния - пенисът ми в отпуснато състояние е доста голям - 13 см, но в ерекция става само до 16,5-17см. Също ме притеснява и това, че е тънък - 12 см обиколка... Дали ще нарасне още на дебелина и дължина, тъй като 13 см отпуснат си е доста, а да става само 4 см си е доста зле...
Познавам момичета,които ходят мн редовно на плуване,почти всекидневно(даже се състезават) и никак не са плоски.Първоначално написано от SmAllViILee
Бих казала плувайте.. защото плуването е много полезен спорт,не получаваш травми от него,всички мускули се раздвижват,извайваш страхотна фигура и съответно изправяш гръбначния стълб. А и е много здравословно,защото се увеличава капацитета на белия дроб.
Аз почнах да тренирам плуване редовно и съм страшно доволна!![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Здравейте! Искам да ви питам дали има шанс скоро да ми порасне брада?
На 15г. съм, окосмен на всякъде, където трябва да е окосмен един мъж, освен по лицето. По краката съм като Кинг Конг, по ръцете също. По корема и гърдите имам много, но още са малки. Aко някой може да ми отговори, моля да го направи!![]()
Здравейте ! Значи не съм сигурен (надявам се да е така) , но имам съмнения за закъснял пубертет. На 15 години съм и след 1 месец навършвам 16 и в последно време дръпнах на височина (1.75см.) , имам косми под подмижницата и над пишката но не много и пишката в ерекция ми 10 сантиметра и се притеснявам малко ... също като свървам излиза едно прозрачно и лепакава течност .. някой може ли да ми каже дали товаа е закъснял пубертет или сега навлизам в него ?
Здравейте!Аз съм на 11 години , но не раста.Моите съученички са много по-високи от мен и даже повечето ми казват че съм много ниска.На мен просто не ми е приятно.
zdraveite az sam na 14 godini i penisa mi okolo 2-3 sm normalno a nadurven e okolo 9 sm a osven tova dosega ne sam izpuskal sperma pls pomosht
Последно редактирано от stefanhristof : 05-03-2015 на 16:46
Просто ми е чудно защо не раста.
Може би сега навлизаш в пубертета и все още си ниска, но не се притеснявай. Има време докато станеш на 18 и сигурно до тогава ще си порасла на височина .Първоначално написано от Djesikapp
![]()
Ако взимах по 1 лев всеки път ,в който се смеех до сега да съм милиардерка.. : ))
Здравейте .. искам да попитам възможно ли е растежа на бюста да спре заради притискане от сутиена .. или нещо подобно ?![]()
бравооо !!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Притискане ? Купи си този,който ти е точен,а не по-малък. Иначе това са пълни глупости,че сутиена спира растежа на гърдите.Първоначално написано от magituyu
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
az sam na 15 g a grudnata mi obikolka e 75sm.drugite mi priqtelki sa dosta po razviti pritesnqvame se dali vaipshte shte se razviq oshte.
weronika12 споко! Имаш още 5 години да се развивашИма време. Всеки с гените си все пак.
А жените в семейството с какъв бюст са ? Защото по-голяма роля играят гените. Та ,както и да е. Не бива да се сравняваш с приятелките ти. Всеки човек си е СТРОГО ИНДИВИДУАЛЕН.Всеки се развива различно. Спокойно и на теб ще ти пораснат , всичко с времето си.Първоначално написано от weronika12
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Браво,доста полезно!
Не ми пука какво мислят за мен хората.Важно ми е какво мислят за мен,хората които аз държа на тях!
Абе аз ли нещо съм сбъркан?За 2 години израстах с може би 20 см на височина и в същото време долу в гащите си се развих напълно нормално.Даже ми се появиха стрии по колената и лактите.За сметка на това пък съм много слаб- 15кг по-малко от нормалното за моите години и ръст
имам малко косъмчета между носа и горната устна (мустак) (момиче съм) мисля че не се виждат и не съм ги махала тия тъпаци от моя клас постоянно се подиграват на другите по-големи (и момичета и момчета) че имат притеснявам се дали и на мен ще почнат да ми се подиграват а не искам да ги махам защото ще станат мн твърди
Напълно естествено е. Забелязва се повече на момичетата с по-тъмни косми и повече окосмение. Не си ги махай все още. Ако имаш някакво смущение пробвай да ги покриваш с базата и ФДТ и пудрата (ако се гримираш). Винаги има безупречен ефект, ако се гримираш правилно (цветово, количествено и технически).
Нормално ли е да ме боли всичко от разтежа ?