.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Hybrid View

Повече от фен
    Град
    sofia

Висока температура от цикъл?

Възможно ли е да вдигнеш температура 37.5 на втория ден от цикъла, мисля че не съм се разболяла, 2 дни не съм излизала от нас, а пък днес е вторият ден от цикъла ми, снощи не спах, и съм малко уморена?

Град
    СофиЯ
    да.....

Мега фен Аватара на Blab
    вдигам температура, смъквам кръвното...нормално

Град
    ПрИ Теб
    Normalno e!
    дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}

Наскоро си купих тампони о.б. и на листовката им пише :

СТШ ... симптоми :
    Ако по време на менструация се почувстваш много болна,вдигнеш висока температура,имаш повръщане,разстройство,гла воболие,виене на свят,припадъци,мускулни болки или обрив,наподобяващ слънчево изгаряне,веднага се обърни към лекар. Не е задължително да имаш всички признаци.

Така че,ако освен температурата имаш и други симптоми от по-горе изброените,по-добре говори с лекар.

Не искам да те плаша!

Повече от фен
    Град
    sofia
    Да да знам за СТШ, но нямам обриви, разтройство ,припадаци и т.н. А и тампони вече не ползвам че много ме боли корема от тях и карам само на превръзки, исках само да зная дали е нормално това и защо

Цитирай Първоначално написано от la4ezara
    Да да знам за СТШ, но нямам обриви, разтройство ,припадаци и т.н. А и тампони вече не ползвам че много ме боли корема от тях и карам само на превръзки, исках само да зная дали е нормално това и защо
    По принцип СТШ се наблюдава мноооого рядко при жените,но не се причинява само от тампони,а и от превръзки,това го пише също!

Радвам се,че нямаш симптомите!

Re: Висока температура от цикъл?

Цитирай Първоначално написано от la4ezara
    Възможно ли е да вдигнеш температура 37.5 на втория ден от цикъла, мисля че не съм се разболяла, 2 дни не съм излизала от нас, а пък днес е вторият ден от цикъла ми, снощи не спах, и съм малко уморена?
    Абе ти защо най на края не идеш на лекар(не се заяждам)-имаш алергия от превръзки, сега и притеснение за стш!По добре иди и за стш и за разни болести ще те прегледат, а и за превръзките тамън ще разбереш :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си