Цитирай Първоначално написано от i'm so excited!
отровна,тоя филм с падащото листенце "едно, едничко прекрасно и неповторимо" сме го гледали/виждали/чували всички, не впечатляваш никого.
както и тоя филм, в който е по-добре да се разлагаш на 30 още преди да си умрял, но за сметка на това на си изживял живота си 'на пълен оборот', не че има нещо лошо в това, разбира се.
а няма ли вариант да водите един живот, два пъти по-дълъг и може би изживян 5 пъти по-интензивно без шмъркотици и всякакви лайня?
не съм убедена, уискас, че живота ми е по-скучен от твоя и че си видяла много повече неща от мен, благодарение на това.
може и да си видяла де, но определено не се дължи на това, че взимаш нещо, което аз не.
мисля просто, че сте хора на които ви е много, много ,много скучно.
но тва е само още защото не ви е опрял хуя до гъза или ножа до кокалчето, както казват по-умните хора.
mai ni6to ne si razbrala ot posta mi, im so exsited, ama ne se i u4udfam de.. po-dobre da namira6 radost f ei tezi malki ne6ta, koito vseki den te zaobikalqt, otkolkoto da se opitvash da se napravi6 na interesen i s bezkraino visoko samo4uvstvie, misleiki se za spr poe4e ot ostanalite da zia6 prostotii, za6toto ti si nomer edno, na teb nqma da ti okajat negativen efekt i ti go znaesh, i da se ostavq6 te da rukovodqt predstaata ti za mnou ne6ta!
ei tfa spored men e izturkano ot upotreba i ve4e ne fpe4atlqva nikoi, ne mislish li ? da ti kaja predpo4itam da se radvam na padashti lista, otkolkoto na malko ostanalite mi zdravi organi v tqloto mi i onazi 4ast ot mozuka mi, koqto nqksi e ocelqla izpod vliqnieto na sqkvi prax4eta i bonboni i ebah li go o6te kfit ima.. se6 se?
p.s sorry za latinicata