- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как да постъпя?
Здравейте!Имам нужда от съвет,надявам се вие да ми го дадете!Скарах се с моя приятел с който ходя от 1 година и половина.Страшно много го обичам но напоследак ... последните седмици ... правише неща ,които знае ,че ще са повод за големи караници .... ! И така 8 дена един след друг не пропусна да ме разплаче ... да ме ядоса... нямаше и минута в която да си разменяме мили думи .Всеки ден ми беше изпълнен с караници,викове.... сълзи...! А той ме ядосваше след което напрао ме зарязваше и отиваше при приятелите си и като му кефне.. се прибираше и ме търсише и ми се извиняваше осъзнаваше си грешката...! И на следващия ден всичко се повтаряше...!На мен ми стана супер гадно казах му че не искам да го виждам ,че нямам никакво намерение да се срещам с него... че го мразя не искам да го виждам... и ...бях изпълнена с омраза.Казах му че всичко беше до тук и късаме.След което той каза добре лека нощ ... и все едно изобщо не му пука...!Аз веднага казах на един негов приятел..да му предаде като го види ,че ходим от толкова време и когато не ме иска или има друга да ми го каже направо за да знам какво да правя с живота си от колкото ... да си играе с мен и да ме ядосва и отблъсква да ми хаби сълзите с целта сама да го оставя... за да не е виновен.На следващия ден ... приятеля му ми каза че той казал да вляза в чата да говорим ... и аз казах :"няма да вляза да се унижавам ... разбрах какво прави той с мен ,имам си достойнство ... като иска да говори с мен да ме намери.." и той вика "ами той няма как да те намери " и аз казах "Ами ако иска ще намери " след което той ми каза "боже колко си тъпа и твърдоглава твой проблем" !И след този разговор приятеля ми ( бившия)повече не ме потърси! Кажете кво да правя? да го потърся ли да разговарям с него и какво да говоря с него....!!!Защото незнам дали ще е правилно след като незнам дали ще се промени ... и дали ще му е за урок свсичко.Или да изчакам ... сам да ме потърси .... (но пък ме е страх да не си намери друга през това време(ако вече не е намерил) и както седя и си чакам да се сети и се успокоявам .... и накрая не ме потърси много време ... и да си остана само с надеждата.![]()
![]()
Неговия приятел след като говорил с него .. ми каза че той ме бил обичал и че не късал с мен... но след каот е така защо не ме потърси
![]()
![]()
!!!!!!